Detail info
Close

PETRA JANŮ

PETRA JANŮ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PETRA JANŮ
so skupinou GOLEM Jána Václavíka

Dátum: 22.11.2012 o 19.00h
Miesto predstavenia: Veľká sála – Istropolis, Bratislava
Vstupné: od 5 €

Výnimočný koncert pri príležitosti oslavy okrúhlych narodenín Petry Janů a 40–tich rokov jej úspešnej kariéry na koncertných pódiách.

Petra Janů, jedna z najväčších hviezd bývalého Československa, opakovane držiteľka ceny Zlatý slávik (v rokoch 1987-88-89), vydala množstvo úspešných albumov, mnohé jej piesne sa stali hitmi. Účinkovala v muzikáloch (Bídnici, 451 stupňov Fahrenheita, Sny svätojánskych nocí, Hamlet, Traja mušketieri) a 6 sezón strávila aj v divadle Semafor.
Aj po 40-tich rokoch úspešnej kariéry je opäť na scéne. Stále krásna „rocková dračica“, ktorá sa časom zmenila na úspešnú popdivu. Na bratislavskom koncerte sa predstaví s excelentnou skupinou GOLEM pod taktovkou Jána Václavíka, ktorá je zárukou, že každý jeden člen skupiny je zároveň výborný sólista. Petra Janů predvedie všetko na čo boli jej fanúšikovia zvyknutí. Rockové aj popové skladby Jedeme dál, Říkej mi, Už nejsem volná, zaznejú skladby  od Barbary Streisand, Franka Sinatru a Gershwina napr. Memory, My way, Somewhere a samozrejme s blížiacimi sa zimnými sviatkami zaznejú aj vianočné skladby Tichá noc, Narodil sa Kristus pán, O Vánocích a mnohé iné...

pôvodné ceny predstavenia: 5€, 10€, 14€, 18€, 22€
Zľava 20% je už zahrnutá v cene vstupenky a platí do 31. augusta 2012.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top