Detail info
Close

CHAKA KHAN

CHAKA KHAN

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 10.10.2012 o 19:00h
Miesto predstavenia: Hant Aréna, Bratislava

One Day Jazz festival vám prináša špeciálny event absolútnu TOP FUNK/R&B párty roka!!!

10. októbra vystúpi v Hant Aréne v Bratislave legenda Funk/R&B, americká speváčka CHAKA KHAN so svojou energickou show!

Desaťnásobná víťazka Grammy Awards CHAKA KHAN naštartovala svoju kariéru v kapele Rufus, s ktorou zažila mnoho úspechov: na konte majú šesť platinových albumov!
Debutový sólový album Chaka Khan s názvom CHAKA sa však tiež čoskoro stal platinovým, keďže sa predalo vyše milión kópií. Po ňom opäť krátko účinkovala so skupinou Rufus, no čoskoro vytvorila ďalší, druhý sólový album Naughty, za ktorý získala zlatú platňu. V roku 1982 Chaka Khan vydala džezový album s názvom Echoes of an Era, a jej štvrtý sólový album, Chaka Khan, obsahuje i víťazný singel Grammy Awards „Bebop Medley“.

„I feel for You“, titulná skladba šiesteho albumu Chaka Khan, priniesla spoluprácu so Stevie Wonderom. Táto skladba sa stala hitom číslo jeden v britských i amerických hitparádach a zaradila sa medzi päť najlepších singlov časopisu Billboard za rok 1985.

Okrem nej vystúpi počas večera aj kapela Funk Unit s lídrom Martinom Valihorom a hviezdy slovenskej scény Anita Soul a Ivan „The King“ Vereš. Počas večera vás budu zabávať známi dídžeji a vystúpia aj tanečníci Lady Mel & Johnny Mecoch

Všetky ostatné info sa dozviete v krátkom čase.Tešíme sa na vás!!!

Ceny vstupeniek sa budu navyšovať



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top