Detail info
Close

ELECTRONIC INDOOR FESTIVAL

ELECTRONIC INDOOR FESTIVAL

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
19.10.2012 o 20:00 hod., Incheba Expo Aréna, Bratislava
Cena/Price: od 30 Eur
Cena vstupeniek sa bude zvyšovať!

V predaji úzko liminovaný balík CELEBRATION EDITIONPACK: Lístok na státie Electronic Indoor Festival + Halloween night with Armin van Buuren za 45 EUR!!!
Pri kúpe 3 vstupeniek na státie získavate 1 vstupenku zdarma. Akcia platí do 14.10.2012!

Popis/Description:
Vyznávači kvalitnej elektonickej scény zažijú po prvýkrát v Bratislave večer nabitý veľmi silným lineupom svetovými a prestížnymi DJ špičkami,ktoré prináša Celebration! Už len za spomenutie stojí prvé vystúpenie na Slovensku legendy tanečnej scény Paul Oakenfolda, ďalej veľmi kvalitného Laidback Luka,fantastickú show Joachima Garrauda,nového top objavu tyDiho a sympatickej a uznávanej Claudii Cazacu. Nenechajte si újsť tento unikátny projekt a nezabudnuteľných 8 hodín tanečného maratónu,ktorý bude vyvrcholením elektronickej hudby pre tento rok na Slovensku!

GOLD V.I.P. v úzko limitovanom počte obsahuje celovečerné grátis drinky alko a nealko, pivo,energy drink, welcome drink a samostaný vchod s top výhľadom !

Viac informácií o Electronic Indoor Festival si prečítate TU



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ELECTRONIC INDOOR FESTIVAL
picture ELECTRONIC INDOOR FESTIVAL
Top