Detail info
Close

Rockové Mrazenie 2012

Rockové Mrazenie 2012

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 01.12.2012
Miesto konania: City Aréna, Prievidza
Čas: od 17:00 hod.

Cena: 5,-€
Popis:
Vystúpia: Horkýže Slíže, Rybičky 48, Konflikt, Bank of Joe, Rockin Rock Cats

Putovný festival Rockové mrazenie sa tento rok uskutoční 1.12.2012 . Festival s dlhoročnou tradíciou každý rok organizujeme v inom meste a tento rok privítame návštevníkov v Prievidzi.

Po dlhej koncertnej pauze sa na Slovensko vracajú Horkýže slíže, ktorí usilovne nahrávajú nový album.. Ďalším potvrdeným účinkujúcim je už tak trochu “legenda slovenského punku” skupina Konflikt. V rockovom šate zahalení a s novou speváčkou sa nám predvedú Bank of Joe. Štvoricu zástupcov zo slovenskej hudobnej scény dopĺňa “mladá krv”, ktorú reprezentujú The Paranoid ! Aj česká scéna bude mať zastúpenie na Rockovom mrazení a to skvelou pop punkovou skupinou Rybičky 48, ktoré navyše tento rok oslavuje 10 rokov na hudobnej scene. Hudobným hosťom zo zahraničia je maďarská skupina Rockin Rock cats, ktorí sú mnohým známi z najväčšieho rokového open air festivalu TOPFEST.

Organizátor pre všetkých chystajú mnoho prekvapení v podobe darčekov pre návštevníkov, keďže sa festival koná tradične  v adventnom období.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Rockové Mrazenie 2012
Top