Detail info
Close

THE AGONIST & THREAT SIGNAL

THE AGONIST & THREAT SIGNAL

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.10.2013 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Randal Club, Bratislava
Vstupné/Entry: 16 EUR (na mieste 20 EUR)

Popis/Description:

V rámci svojho európskeho turné zavítajú na Slovensko prvýkrát v histórii v pozícii headlinera kanadskí metaloví experimentátori THE AGONIST, sprevádzaní ďalšími krajanmi, modernou death metalovou svorkou THREAT SIGNAL. V úlohe predskupín sa predstavia nemenej zaujímavé spolky na čele s americkými death coristy ARSIS, doprevádzanými Austrálčanmi DAWN HEIST a švédskym deathmetalovým kombajnom GRANDEXIT.

THE AGONIST sú mladá kanadská metalová kapela z Montrealu, Quebec založená v roku 2004 gitaristom Dannym Marinon, basgitaristom Chris Kellsom a speváčkou Alissou White-Gluz, ktorá používa jakoko charakteristický znak skupiny ako "growlig" tak aj čistej vokály. Zaujímavosťou určite bude, že pôvabná speváčka sa do širšieho podvedomia dostala aj ako účastníčka súťaže "Canadian Idol" (Obdoba našej "Superstar"). Pôvodne známy ako The Tempest, kapela prijala ich aktuálne meno po podpise so Century Media v roku 2007. K dnešnému dňu, THE AGONIST vydali tri štúdiové albumy, tretí - "Prisoners" - bol vydaný 4.6.2012. THE AGONIST sa teraz oddávajú aj intenzívnemu koncertovaniu, vďaka čomu sa predstavili od čias prvého albumu 2007 po boku takých es ako Arsonists Get All The Girls, Epica, Faceless, Chelsea Grin, Kamelot, Visions of Atlantis a mnoho ďalších... Téma piesní sa často točí okolo morálnych otázok, ako sú práva zvierat, spoločenských dilem a stavu sveta nakoľko je "vegan straight edge" speváčka aj aktivistkou za práva zvierat a úzkou spolupracovníčkou PETA....



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top