Detail info
Close

BS City Beats

BS City Beats

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.-21.06.2014
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter, Banská Štiavnica
Vstupné/Entry:
Permanentky: 25,- €
Predaj na mieste za 29,- €


Popis/Description:
Spevák Richard Müller, ktorý aj po 30 rokoch na scéne vypredáva jednu sálu za druhou, sa v letných mesiacoch predstaví len na niekoľkých koncertoch na Slovensku. Avšak, iba na jedinom bude mať po svojom boku špičkového českého speváka Dana Bártu. Spoločne vystúpia v piatok 20. júna na novom hudobnom festivale BS City Beats, ktorý sa bude konať na amfiteátri v Banskej Štiavnici.
Na festivale BS City Beats sa okrem Richarda Müllera predstaví aj brightonský skladateľ, spevák, DJ, gitarista a producent Fink, od ktorého môžeme čakať šikovné narábanie s elektronikou, prvkami blues, folku i dubu a zvuk všadeprítomnej akustickej gitary. Popri tomto Angličanovi vydávajúcemu na značke Ninja Tune sa v Banskej Štiavnici ukáže tiež berlínska formácia Jazzanova s americkým spevákom Paulom Randolphom a britská soulová speváčka Lulu James.. Kým Müller, Bárta a Lulu James na amfiteátri banského mesta vystúpia v piatok 20. júna, Fink a Jazzanova svoje umenie predvedú v sobotu 21. júna


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Viac info/News: www.bacitybeats.sk , www.bacitybeats.sk/novinky


PREDPREDAJ ukončený 20.6. (Pia) o 12.00 hod.

PREDAJ NA MIESTE - Amfiteáter Banská Štiavnica, v uvedených časoch:
20.6 (Pia) od 16:45 hod. do 22:20 hod.
21.6. (So) od 17:45 hod. do 22:20 hod.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top