Detail info
Close

NVMERI, Zoo And Aquarium

NVMERI, Zoo And Aquarium

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.03.2016 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stredisko kultúry Bratislava - Nové Mesto, Vajnorská 21

Popis/Description:

Staňte sa súčasťou oživenia priestorov Kulturáku na Vajnorskej! Go2Stage pripravuje v spolupráci so Strediskom kultúry Vajnorská sériu koncertov. Už v marci sa môžete tešiť na koncert NVMERI a ZOO AND AQUARIUM.


NVMERI

Trojicu nvmeri tvoria Pišta Královič, Palo Javorník a Miro Tuchyňa. Nvmeri vstali ani nie tak z prachu The Uniques, skôr nadviazali na ich predošlú tvorbu. Ich hudba je plná matematických beatov a chytľavých melódií inšpirovaných škandinávskym indie popom.

Spájaním komplexných a pritom ľahko stráviteľných aranžmánov, šumivých synťákových plôch, psychadelických sólových úletov či Pištovho vyššie položeného hlasu, sa zaraďujú k pozoruhodným zjavom na hudobnej scéne.

Ich prvý album “From The Dust” si vyslúžil veľa pozornosti a v neposlednom rade aj cenu za Najlepší alternatívny album podľa kritikov Radio_Head Awards. Nasledujúci eponymný album Nvmeri získava zas nomináciu na Najlepší album za rok 2013.

Počas svojho fungovania odohrali koncerty okrem domácej pôdy aj v Čechách, Rakúsku, Nemecku, Slovinsku, Maďarsku, Taliansku, Chorvátsku, UK či v Holandsku, zahrali si okrem iných aj na festivaloch Pohoda, Wilsonic, Grape, Rock For People, Eurosonic Noorderslag v Holandsku, Glimps v Belgicku, Waves Vienna a Waves Bratislava.

Momentálne kapela pracuje na nových skladbách, nasledovníkoch singlov Entropy a Scales. Nový album skupina plánuje vydať už onedlho, na jar 2016. Nové skladby zaznejú aj na ich koncerte v Kulturáku na Vajnorskej.


Zoo And Aquarium

Ako predkapela sa predstaví bratislavské elektronicko-akustické trio Zoo And Aquarium. Jeho tvorba je ovplyvnená žánrami ako nujazz, postrock a techno. Na ich koncerte sa môžete tešiť na inštrumentálne experimentálne plochy, ktoré vás hudobne zavedú do urbánnej zoo.

Zoo and Aquarium zaujali v projekte Demovnica_FM so skladbou Sólová, objavili sa aj na demovnicovom koncerte.


Vstupné/Entry: 4,00 EUR  (Na mieste vstupné 5,00 EUR.)
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture NVMERI, Zoo And Aquarium
Top