Detail info
Close

Hudba z Marsu live

Hudba z Marsu live

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.10.2016 od 21.00 h
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description: 

Blížiaca sa koncertná jeseň so sebou prináša skvelú správu pre fanúšikov kapely Hudba z Marsu. Jedna z najlepších slovenských koncertných skupín sa hneď v októbri predstaví bratislavskému publiku, kde zaznejú staré hity aj novinky z pripravovaného nového albumu. Koncert sa uskutoční za podpory informačného servera a rádia s názvom New Model Radio.

Po koncerte vás čaká afterparty s dj-mi New Model Rádia a v bassmente sa o tanečnú zábavu postará DJ Stame so Sionni.

Slovenská indie popová legenda Hudba z Marsu bola niekoľko rokov ticho, no symbolicky na 20. výročie svojho vzniku sa v roku 2016 na scénu vráti. Ako však pre Hudba.sk prezradil líder kapely Michal "Štofo" Štofej, prvotným impulzom nebolo okrúhle jubileum, ale svadba jedného zo spoločných priateľov členov skupiny. "V lete urobil náš kamarát a dlhoročný zvukár Palo Kužela figliarsky kúsok - vedel, že hibernujúcu Hudbu z Marsu by na svoju svadbu nedotiahol, tak zostavil z kamarátov hudobníkov wedding band, ktorý sa napokon svojím zložením veľmi podobal Hudbe z Marsu. Tak sme okrem zábavových odrhovačiek oprášili aj marťanské hity. Na jeseň sa situácia zopakovala na svadbe nášho basáka Filipa a comebackové kolieska sa začali roztáčať," približuje okolnosti návratu.

Vstupné/Entry: 5,50  EUR / na mieste 7,00 EUR

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Hudba z Marsu live
Top