Detail info
Close

DAVID ICKE

DAVID ICKE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.10.2017 o 10:00hod. - 22:00hod.
Miesto konania/Place of event: Istropolis, Bratislava

Popis/Description:

Každý, kto sa v dnešnej dobe zaujíma zajímá o zákulisie a zmysel súčasného svetového diania, sa už určite stretol s menom David Icke. Pokiaľ hľadáte odpovede na otázky prečo je na svete toľko biedy, prečo je na svete toľko vojen, prečo existuje terorizmus, prečo ľudstvo stále ničí životné prostredie, kto ovláda našich politikov, prečo média klamú, prečo bohatí bohatnú a chudobní sú stále chudobnejší, prečo je na svete toľko zbytočných chorôb a o čo na tejto planéte vlastne ide, museli ste na dielo Davida Icka naraziť.

Najznámejší muž, ktorý rozpletá konšpirácie, príde po prvý krát na Slovensko. V bratislavskom Istropolise predstaví svoj pohľad na skutočný svet, v ktorom žijeme.

HLAVNÉ TÉMY: Mesačný matrix: je náš Mesiac zámerne vytvoreným umelým telesom? Štruktúra kráľovských línii: pôvod a účel kráľovských rodov v politike. Problém, reakcia, riešenie: kým a prečo sú problémy vo svete vytvárané. Večná láska: uvedomujeme si kto vlastne sme? Koniec strachu a potlačovania. Imigrantská kríza a ako z nej von.

OBSAH CELODENNÉNO TLMOČENÉHO SEMINÁRA: Anglický spisovateľ a mysliteľ David Icke už 25 rokov odhaľuje šokujúce tajomstvá a zatajované informácie týkajúce sa histórie ľudstva a nášho každodenného života. Zaoberá sa otázkou "kto a čo naozaj kontroluje tento svet". Na konkrétnych príkladoch ukazuje na prepojenie politickej a ekonomickej moci a varuje pred tendenciami k totalite, ktoré tieto spojenia môžu prinášať. Jeho názory a postoje sú často považované za silne kontroverzné, ale vždy za inšpirujúce.

David Icke hovorí: "Žijeme v snovom svete ktorý považujeme za reálny. Musíme sa posunúť na vyššiu úroveň porozumenia a oslobodiť sa. Ľudia sa musia zdvihnúť z kolien a prevziať svoje životy do vlastných rúk."

Celodenný tlmočený seminár sa uskutoční v Istropolise od 10:00 do 22:00 hod. Brány pre návštevníkov budú otvorené od 9:00 hod. Medzi prednáškami sú plánované prestávky a väčšia pauza na obed.

Seminár sa uskutoční v angličtine s možnosťou zapožičania slúchadiel s prekladom za symbolickú zálohu 10€.

PROGRAM:

9:00 Otvorenie brány Istropolisu
10:00 Časť 1
13:00 Obedná prestávka
14:00 Časť 2
16:00 Malá prestávka 1
16:30 Časť 3
19:30 Malá prestávka 2
20:00 Časť 4
22:00 Záver seminára


PRAKTICKÉ INFO: Návštevníci si stravovanie zabezpečujú sami (možnosť stravovania a predajňa potravín je napr. v blízkom OC Centrál). 

Seminár sa uskutoční v angličtine s možnosťou bezplatného zapožičania slúchadiel s prekladom.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top