Detail info
Close

Glenn Hughes plus special guests STONE BROKEN

Glenn Hughes plus special guests STONE BROKEN

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.02.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Dom umenia Piešťany

Popis/Description:

GLENN HUGHES - „The Voice of Rock“ príde na Slovensko!

Preslávilo ho účinkovanie v DEEP PURPLE (albumy Burn, Stormbringer, Come Taste the band), po ktorom nasledoval strmý pád do drogovo alkoholového pekla. Glenn to na rozdiel od mnoho iných zvládol a jeho sólová kariéra je pozoruhodnou plavbou na vlnách hard rocku, soulu a funky a ich vzájomnou kombináciou. Glenn Hughes mimo množstvo hosťovaní pre rôznych slávnych kolegov, nahrával s Tonym Iommim a z tohto veľmi vydareného spojenia vzniklo niekoľko albumov, jeden pod hlavičkou Black Sabbath. V posledných rokoch sa na nahrávaní Glennových sólových albumoch podieľa aj jeho rodinný priateľ, bubeník Red Hot Chilli Peppers - Chad Smith. Paralelne Glenn Hughes účinkuje v superskupine Black Country Communion po boku bluesovej hviezdy, gitaristu Joe Bonamassu, klávesáka Dereka Sheriniana a bubeníka Jasona Bonhama.
Začiatkom novembra sa Glenn Hughes prihlásil o slovo s novým, energickým albumom „Resonate“, ktorý spoločne produkovali s dánskym producentom a gitaristom Sorenom Andersenom v Kodani. Na Slovensko príde Glenn Hughes predstaviť nielen nové skladby, ale aj prierez sólovou tvorbou a spomenie aj éru Deep Purple.

špeciálny hosť support - STONE BROKEN

Vstupné/Entry: 30 €, 35 €

Zľavy/Discounts:
ZŤP – bez doprovodu 2,- €
ZŤP (vozíčkar) 1,- €
Doprovod platí plnú sumu vstupenky.
ZŤP zľavnené vstupenky je možné zakúpiť na info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top