Detail info
Close

Eddie Izzard - force majeure / Bratislava

Eddie Izzard - force majeure / Bratislava

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 25.3.2017 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: ISTROPOLIS, Trnavské mýto 1, Bratislava

Popis/Description:

Eddie Izzard, označovaný za jedného z najznámejších a najrešpektovanejších komikov, po prvýkrát prichádza do Bratislavy! John Cleese z Monty Pythons ho nazval "Zblúdilým Pytónom". Eddieho humor totiž ocenia všetci milovníci "Pytónov". Tento muž-zabávač a skvelý imitátor dokáže majstrovsky rozprávať o “hovadinách” v umeleckej forme. Britský herec známy z filmov, televízie i divadla navštívi v marci naše hlavné mesto. Jeho umenie poznáme napríklad z filmov Dannyho jedenástka, V tieni upíra, Valkýra, Superhrdinovia či Zamatová extáza.

Eddie Izzard predstaví svoju comedy show Force Majeure už 25. marca v Istropolise. Show prebehne v anglickom jazyku bez tlmočníka.

Takmer tri roky po odštartovaní cesty okolo zemegule sa komik, herec, maratónsky bežec a eurofil Eddie Izzard chystá zrealizovať svoj neoficiálny rekord - vystúpiť so svojou show vo viac ako 28 štátoch sveta (a troch jazykoch). Z Moskvy cez losangeleský Hollywood Bowl a zástavkami vo vypredanom londýnskom West Ende a 49 amerických štátoch mieri Eddie so svojou show Force Majeure do Európy. Ide o jeho najrozsiahlejšie turné a nám je cťou, že jedna zo zastávok bude u nás, na Slovensku

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top