Detail info
Close

Piotr RUBIK - Tu es PETRUS

Piotr RUBIK - Tu es PETRUS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
26.11.2016 o 19:00 hod., Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava 

Cena/Price: od 19 €

Popis/Description: 

Monumentálne dielo fenomenálneho poľského skladateľa a dirigenta Piotra Rubika – Tu es Petrus s textami prozaika Zbigniewa Ksiažeka, bolo skomponované na počesť rodáka, pápeža Jána Pavla II. Texty ako i sprievodné slovo ku každej skladbe je inšpirované básnickou tvorbou Jána Pavla II, jeho meditáciami alebo staťami z Biblie. Zamýšľajú sa nad aktuálnymi problémami ľudstva i jednotlivca v dnešnom svete, poznačenom sebectvom a nepochopením Božej Lásky. Najdôležitejším odkazom celého diela je potreba pokoja vo svete i v každom človeku, tak ako to zdôrazňoval aj sám pápež.

Hlavnou časťou diela Tu es Petrus je 60 členný symfonický orchester. Emócie s koncertu umocní 55 členný zbor a 6 sólisti. Hudba Piotra Rubika skvelo vystihuje posolsvo ukryté v jednotlivých skladbách.

Piotr Rubik je poľský skladateľ symfonickej populárnej hudby pre orchester, film a divadlo. Vyštudoval konzervatórium a neskôr hudobnú akadémiu Fryderyka Chopina vo Varšave. Stal sa členom svetoznámeho orchestra Jeunesses Musicales International. Študoval kompozíciu filmovej hudby v Siene pod vedením slávneho skladateľa Ennia Morriconeho.


Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Imobilní + doprovod 25€ (limitovaný počet 10 miest). Deti do 5 rokov vstup zdarma bez nároku na sedadlo.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Piotr RUBIK - Tu es PETRUS
picture Piotr RUBIK - Tu es PETRUS
picture Piotr RUBIK - Tu es PETRUS
picture Piotr RUBIK - Tu es PETRUS
Top