Detail info
Close

JEAN-MICHEL JARRE - Electronica Tour 2016

JEAN-MICHEL JARRE - Electronica Tour 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 09.11.2016
Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu Bratislava
Čas: 20.00 hod.

Cena:
Platinum: 99,-€
Gold: 79,-€
Silver: 69,-€
Bronze: 49,-€
1. kategória: 69,-€
2. kategória: 59,-€
3. kategória: 49,-€

Popis:
Krstný otec elektronickej hudby Jean-Michel Jarre hlási po šiestich rokoch návrat na koncertné turné. So spektakulárnou šou ‘Electronica’ najprv počas leta navštívi vybrané európske festivaly, od októbra sa vydá na turné po veľkých halách. V bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi hudobný mág 9. novembra 2016.

Nová šou od priekopníka multimediálnych performance opäť sľubuje prelom vo vnímaní vizuálneho umenia a digitálnych technológií v spojení s hudbou. Nové nahrávky z dvojdielneho albumu ‘Electronica’ spolu s míľnikmi v jeho tvorbe ako Oxygene či Equinoxe sľubujú neopakovateľný zážitok. Jean-Michel Jarre má povesť dlhé roky postavenú na jedinečnosti a revolučných riešeniach celého konceptu tvorby a prezentácie elektronickej hudby. Je držiteľom viacerých záznamov zapísaných v Guinnessovej knihe rekordov: vrátane vystúpenia pre 3,5 milióna fanúšikov v Moske počas osláv 850 rokov založenia mesta. ‘Electronica’ World Tour sľubuje doposiaľ nevídanú hudobnú i vizuálnu produkciu, Jarre chce zdieľať s fanúšikmi množstvo energie práve cez novátorské riešenia a jedinečný koncept celej šou.

Zľavy a vstupenky zťp/s a doprovod: zťp/s: 25,-€ a doprovod: 24,-€ (doprovod vstupenka je platná len so vstupenkou zťp/s - - limitovaný počet spolu 20ks-sektor imobilní)
Zľavy a vstupenky deti, dôchodcovia, študenti, zťp: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture JEAN-MICHEL JARRE - Electronica Tour 2016
picture JEAN-MICHEL JARRE - Electronica Tour 2016
picture JEAN-MICHEL JARRE - Electronica Tour 2016
Top