Detail info
Close

ANDREA BOCELLI - 2017

ANDREA BOCELLI - 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

19.11.2017 o 19:30hod.
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

Jeden z najväčších umelcov súčasného operného neba má na svojom konte priam nekonečný rad úspechov.

Za svoju viac ako dvadsaťpäťročnú kariéru nahral 15 štúdiových albumov, tri Greatest hits albumy, deväť kompletných opier, celosvetový predaj jeho nahrávok presiahol astronomické číslo 80 miliónov. Práve jemu sa podarilo nemysliteľné: priviesť klasickú hudbu na vrcholy popových hitparád. Sedem z jeho albumov dosiahlo prvú desiatku rebríčka Billboard 200. Album Romanza sa stal najpredávanejším albumom talianskeho umelca v histórii. Prvým singlom tohto albumu bol legendárny duet so Sarah Brightman Time To Say Goodbye, ktorý valcoval vrcholy hitparád po celej Európe. Doposiaľ sa z tohto singla celosvetovo predalo viac ako 12 miliónov kópií, čo z neho robí jeden z najpredávanejších singlov všetkých čias.

Je držiteľom ocenenia Golden Globe v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň za skladbu The Prayer v animovanom filme Čarovný meč, ktorú naspieval s nemenej slávnou Celine Dion a taktiež bol za rovnakú skladbu nominovaný na Oscarov v tej istej kategórii.

Andrea Bocelli je od roku nositeľom titulu Grand Officer rádu Order of Merit of the Italian Republic. A v roku 2010 má Andrea Bocelli svoju hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy.

VIP BALÍK!


Zľavy/Discounts: imobilní 67€ / doprovod 68€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top