Detail info
Close

IMT SMILE hiSTORY

IMT SMILE hiSTORY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.12.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava

Dátum/Date: 14.12.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava

Dátum/Date: 16.12.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Nerudova 12, Košice

Dátum/Date: 17.12.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Nerudova 12, Košice

Popis/Description:

Kapela IMT Smile oslavuje 20 rokov svojej existencie koncertnou mega šou a vy môžete byť pri tom! Zažite večer plný hudby, radosti a momentov, ktoré sa na jednom pódiu v takejto zostave už nikdy nezopakujú. Toto je jedinečná príležitosť vidieť na vlastné oči príbeh skupiny, ktorej mnohé piesne nielenže zľudoveli, ale stali sa doslova soundtrackom života mnohých z nás.

Príďte si zaspievať a zaspomínať na rôzne obdobia bratov Táslerovcov a zároveň prostredníctvom ich skladieb preniesť do spomienok, kedy ste zažili svoj prvý Bozk, Tajné milovanie, dovolenkovú Exotiku a iné silné chvíle, ktoré vo vašej pamäti už navždy zostanú. A presne taký bude aj projekt hiSTORY. Bude o ľuďoch, priateľstve, hudbe, láske a o histórii jednej z najúspešnejších slovenských kapiel posledných dvoch desaťročí, o IMT Smile.

Jedinečnú mega šou plnú hudby a spomienok IMT Smile hiSTORY v réžii Jána Ďurovčíka môžete zažiť iba na exkluzívnych decembrových koncertoch v Bratislave a v Košiciach. Kapela IMT Smile na oboch koncertoch vystúpi v pôvodnej zostave, v ktorej natočila svoj prvý album Klik-Klak: Ivan Tásler, Miro Tásler, Katarína Knechtová, Peter Bič a Martin Migaš. Okrem nich sa na pódiu objaví mnoho ďalších zaujímavých hostí, ktorí boli s kapelou spätí v určitých obdobiach jej pôsobenia, konkrétne: Tomi Okres, Viktor Špak, Mário Gapa Garbera, Dano Šoltis, Martin Valihora, Marián Čekovský, Slovenské Divadlo Tanca i moderátor Michal Hudák. Na svoje si prídu aj všetci priaznivci dnes už kultového spojenia IMT Smile s umeleckým súborom Lúčnica, ktorého sólisti sú taktiež súčasťou projektu hiSTORY.

Staňte sa súčasťou osláv 20. narodenín kapely IMT Smile a spolu s ňou a jej hosťami si užite fantastický koncert doplnený LED projekciami z archívnych záberov, ktoré fanúšikovia doteraz nemali šancu nikde vidieť. Pripravte sa na šou, aká tu v ich podaní ešte nebola. Pripravte sa na IMT Smile hiSTORY!

Všetky informácie o projekte hiSTORY sa dozviete na facebookovej stránke: facebook, kde bude kapela IMT Smile postupne zverejňovať rôzne dobové fotografie, príbehy, súťaže, videá zo skúšok a videoklipy k skladbám, ktoré doposiaľ nemali žiadnu obrazovú podobu.

Zľavy/Discounts:
Bratislava:15€ vozíčkar / 15€ doprovod (na plošine pod sektorom A3)
Košice: 30€ vstupenka platí pre vozíčkar + doprovod (vyhradený sektor B12 - 16. rad)

** Bratislava: Vstup do sektora C29 bude možný cez sektory B9 a B10



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture IMT SMILE hiSTORY
picture IMT SMILE hiSTORY
picture IMT SMILE hiSTORY
Top