Detail info
Close

FRAGILE - Bratislava Narcis Tour

FRAGILE - Bratislava Narcis Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia


FRAGILE - Bratislava  Narcis  Tour

FRAGILE je slovenská hudobná formácia zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show. Bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, FRAGILE interpretuje známe rock – pop – jazzové hity svetových umelcov. Ich predstavenia sú plné nielen výbornej hudby, ale predovšetkým skvelého humoru, vďaka ktorým zažijete neopakovateľný večer plný jedinečnej zábavy. Fragile tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej. 

FRAGILE prepojila svoje dlhoročné priateľstvo a sympatie s Ligou proti rakovine, aby podporila ľudí bojujúcich s rakovinou a rozdávala svojimi koncertmi nádej tak, ako to robí žltý narcis už 21 rokov. Tešíme sa, že táto úspešná a cappella skupina bude v rámci svojho Bratislavského turné Fragile Bratislava Narcis Tour vystupovať aj v našom Zrkadlovom háji. Príďte na vystúpenie nielen výbornej hudby, ale aj skvelého humoru a zábavy. 

Časť zo vstupného bude venovaná na podporu programov Ligy proti rakovine.

Zľavy: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top