Detail info
Close

HUDBA SVETA III.

HUDBA SVETA III.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Mestské divadlo Žilina - Veľká sála
Vstupné: 8,00 € ( ŤZP 1 €)
festivalová permanentka na obidva dni: 13, 00 €

Festival Hudba sveta 2017 otvorí 23. marca v Mestskom divadle Žilina argentínsko-poľské zoskupenie Ariel Ramirez Quintet. Ariel Ramirez je rodený Argentínčan. Hráč na tradičný bandoneon a spevák začal svoju hudobnú kariéru v krajinách Južnej Ameriky. V roku 2010 sa usadil v Poľsku a spolu s Darekom  Samerdakom, Dominikou Białostockovou, Marlenou  Grodzickou a Marcinom Sperom založil kapelu Ariel Ramirez Quintet, interpretujúcu tradičné argentínske tango ako piesne portugalského skladateľa Joao de Suosa. V roku 2013 im vyšiel ich debutový album s názvom Nueves Aires vo vydavateľstve Iberia Records.

Slovenské tango bude reprezentovať  skupina Slovak Tango, ktorú  tvoria mladí a študovaní hudobníci Andrej Turčin, František Kubiš, Peter Račko, René Bošeľa a Milan Maťaš. Zameriavajú sa na interpretáciu slovenskej populárnej piesne 30. až 50. rokov 20. storočia. Prinášajú poslucháčom slávne evergreeny slovenskej populárnej scény z dielní Gejzu Dusíka, Pavla Čádyho, Pavla Braxatorisa či Dušana Pálku, ktoré preslávili vtedajšie hviezdy ako František Krištof Veselý, Melánia Olláryová,  Jozef Kuchár a iní.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HUDBA SVETA III.
picture HUDBA SVETA III.
Top