Detail info
Close

Ako dostať dieťa z domu

Divadlo TANDEM
Ako dostať dieťa z domu

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Ako dostať dieťa z domu

Keď osamelá vdova v najlepších rokoch natrafí na svoju pravú lásku, začína sa jej opäť najkrajšie obdobie života. Problémom je syn Marko, ktorý ešte neprekonal smrť svojho otca. "Mám mu to povedať alebo nie? Už viem! Skúsim jednoducho to dieťa dostať z domu."

Účinkujú
Daša Čejková, Martin Michael Benčič, Michal Kiseľ / Roman Moser, Petra Dúbravková

Ďalšie informácie

Predstavenie je vhodné pre divákov od 15 rokov. Dĺžka predstavenia je 75 - 80 minút. Viac informácií o predstavení môžete nájsť na webovej stránke Divadla TANDEM.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu
picture Ako dostať dieťa z domu

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ predstavenia Zrkadlový háj Kultúrne zariadenia Petržalky 25.11.2021 - 5.12.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenia organizátora Kultúrne zariadenia Petržalky: 

BUBNOVAČKA ORHCESTRA s Rytmika.sk - 25.11.2021 -  18:00 - DKL

DIVADLO TANDEM - Ako dostať dieťa z domu - 26.11.2021  -  19:00 – DKL

ROZPRÁVKOVÁ NEDEĽA – kozliatka 28.11. 2021 – 10:00 a 15:00 - DKZH

NESTARNÚCE MELÓDIE - 28.11. 2021 -  17:00 – DKL

FOLKOVÉ VIANOCE - 28.11. 2021 – 18:00 – DKZH

DIVADLO TAMDEM - ÚPRIMNE - 3.12.2021 - DKZH

ROZPRÁVKOVÁ NEDEĽA: O ANJELOVI AČERTOVI - 5.12.2021 – 10:00 A 15:00 – DKZH



ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Odporúčané

Top