Detail info
Close

FATS JAZZ BAND – Na vlnách swingu

77.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
FATS JAZZ BAND – Na vlnách swingu

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Preneste sa do čias noblesy, elegantných rób a horúcich večierkov. Špičkový jazzový orchester FATS JAZZ BAND rozprúdi krv a roztancuje telo. Na vlnách swingu sa budú niesť tie najlepšie kusy z repertoáru orchestra, ktoré doplnia tangá a foxtroty z našich, vtedy ešte československých vôd. Naživo budete môcť počuť skladby, ktoré v 20. až 50. rokoch minulého storočia hrávali a spievali také legendy ako Louis Armstrong, Benny Goodman, Tommy Dorsey ale aj R. A. Dvorský, Viera Racková, Inka Zemánková či Jiřina Salačová.

FATS JAZZ BAND je prvotriedny 9-členný orchester, ktorý pod vedením Ladislava Fančoviča dáva život hot-jazzu a swingu 20. – 40. rokov minulého storočia. Presný prepis aranžmá z pôvodných starých nahrávok, zrekonštruované historické hudobné nástroje, štýlové oblečenie a celkový hudobný prejav zaručujú autentický jazzový zážitok.

voľné sedenie: 20€
VIP box A s miestenkou a občerstvením: 25€
VIP box B s miestenkou a občerstvením: 100€ / 4 osoby

Koncert je súčasťou festivalu 77. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top