Detail info
Close

KONCERT FILMOVEJ HUDBY

STARS AUDITORIUM
KONCERT FILMOVEJ HUDBY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

KONCERT FILMOVEJ HUDBY

Tak toto sme tu ešte nemali!
Filmová hudba nielen s orchestrom, ako sme už vždy a všade zvyknutí, ale tentokrát výnimočne aj so živým zborom!
Toto sa jednoducho oplatí zažiť.

Mnohým milovníkom hudby už dobre známy bratislavský ženský komorný zbor „Les Sirènes“ v preklade „Sirény“ prichádza s novou hudobnou dramaturgiou. Po veľmi úspešných koncertoch klasiky, jazzu, popu a muzikálov sa zbormajster a dirigent Lukáš Kunst rozhodol priniesť opäť niečo nové do svojho zborového repertoáru a prekvapiť tak nielen stálych fanúšikov, ale osloviť aj širšiu škálu poslucháčov a ponúknuť im tak nádherný hudobný a umelecký zážitok.

Tento veľký koncert filmovej hudby je určený pre všetky vekové kategórie a pôjde o vynikajúce podujatie pre celé rodiny. Hudobný výber je totiž postavený na najväčších filmových hitoch, ktoré dozaista každý z vás pozná, a nájde sa v nich. Spomienky, ktoré sa vám budú vynárať pri jednotlivých skladbách, vás zavedú do dôb možno vášho detstva, možno mladosti, možno vám budú evokovať vaše príjemné pocity spojené s jednotlivými filmami.

Zo všetkých spomenieme aspoň kultové československé komédie, ktoré svojho času dominovali našim životom a ich kult pretrváva dodnes:
„Což takhle dát si špenát“ alebo nezabudnuteľná „Saxana“.
Je dôležité dodať, že týmto konkrétnym skladbám robil hudobné aranžmány skvelý hudobník Richard Šarközi st. a budú uvedené v celosvetovej premiére.

Dominantou hudobného repertoáru koncertu budú však samozrejme zahraničné filmové produkcie. Z mnohých ako chuťovku uvádzame všetkými milovaného „Jamesa Bonda“ či „Indianu Jonesa“ alebo „Ružového pantera“.
Nebudú však chýbať ani westernovky, či nezabudnuteľné „Hviezdne vojny“ a mnoho ďalších príjemných prekvapení, ktorým hudobné aranžmány robil talentovaný Maťo Petrík.

V hudobnom obsadení budete môcť počuť okrem ženského komorného zboru orchester The Ladies Ensemble.

Nechajte sa unášať lahodným spevom filmovej hudby sprevádzanej orchestrom spolu s celou rodinou alebo partiou kamarátov. Bude to neopakovateľný zážitok plný prekvapivých momentov a pocitov.

Ceny vstupeniek od 19,- Eur



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - KONCERT FILMOVEJ HUDBY - 16.9.2023 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie KONCERT FILMOVEJ HUDBY, ktoré sa malo konať dňa 16.9.2023 o 19:00 hod. v STARS auditorium, Bratislava, je z technických dôvodov ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 21.1.2024 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 13.9.2023!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 13.9.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 13.9.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 13.9.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 13.9.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Odporúčané

Top