Detail info
Close

Petržalské dínom -  dánom

Petržalské dínom - dánom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SI PETRŽALČAN?
CHCEŠ ZĽAVU?
CHCEŠ EŠTE VÄČŠIU ZĽAVU?

Ak máš trvalý pobyt v Petržalke, zaregistruj sa na www.kulturavpetrzalke.sk do Klubu SME PETRŽALKA a naplno využívaj zľavy na kultúrne podujatia. Okamžite získaš heslo, ktoré ti zabezpečí mimoriadnu zľavu na vybrané podujatie. Výhodou členstva je odoberanie newslettera s aktuálnymi podujatiami.

14.5. 2022 o 16:00 - Drsná industriálna romantika starej smaltovne
Miesto stretnutia: pred kúpaliskom Matador
Ukončenie: pred železničnou stanicou Petržalka
Máte pocit, že z pôvodnej obce na pravom brehu Dunaja nezostal kameň na kameni? Nie je to celkom tak. Ešte aj dnes má Petržalka svoje "historické centrum" - smaltovňu, ktorá sa paradoxne zachovala vďaka tomu, že bola desiatky rokov neprístupná a ukrytá za múrmi závodu Matador. Dnes nám smaltovňa aj matadorka miznú pred očami a tak je najvyšší čas sa s nimi zoznámiť. Počas tejto prechádzky uvidíme, čo nového v starej Petržalke, pokocháme sa pohľadom na najvyššiu stavbu a prehliadku ukončíme tam, kde sa začína príjemné a obľúbené petržalské korzo.

Sprievodkyňa: Eva Čubríková

Každý účastník podujatia musí mať zakúpenú platnú vstupenku.

Vstupenky kúpite v sieti Ticketportal.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top