Detail info
Close

Trochu inak s  Adelou

Trochu inak s Adelou

Dátum: 13. apríla - 1. júna 2024
Miesto: Štúdio L + S, Nám. 1. Mája 5, Bratislava
Adresa: Nám. 1. Mája 5, Bratislava

Vstupenky

Sobota
13
Apr 2024
16:00

Aktuálne vypredané (možnosť zmeny!)

Ľutujeme, miesta na predstavenie predávané cez Ticketportal sú aktuálne vypredané, avšak môže nastať zmena tohto stavu!
Trochu inak s Adelou
Sobota
13
Apr 2024
19:00

Aktuálne vypredané (možnosť zmeny!)

Ľutujeme, miesta na predstavenie predávané cez Ticketportal sú aktuálne vypredané, avšak môže nastať zmena tohto stavu!
Trochu inak s Adelou
Sobota
4
Máj 2024
16:00
Trochu inak s Adelou
Sobota
4
Máj 2024
19:00
Trochu inak s Adelou
Sobota
1
Jún 2024
16:00
Trochu inak s Adelou
Sobota
1
Jún 2024
19:00
Trochu inak s Adelou

Popis podujatia

13.4.2024

16.00

Katarína Koščová

Je svojská, ale zároveň konzistentná. V hudbe si našla svoju silnú pozíciu, aj keď sa rozhodla pohybovať mimo popu. Pokiaľ ide o slobodu, demokraciu a ľudské práva, nebojí sa vysloviť jasné stanovisko, aj keď vie, že za to schytá „kýbeľ hejtu“. Nielen preto sme sa rozhodli, že si ju po viac ako 10 rokoch pozveme do Trochu inak opäť. Katka, tešíme sa na teba! 😊

Anna Symington-Maar

Tento rozhovor bude o veľkom srdci. Doslova. Anna je zakladateľkou materskej škôlky a školy Rozmanita, ktorá je otvorená pre všetky deti bez ohľadu na ich finančné zázemie, zdravotné znevýhodnenie, nadanie, etnickú či národnostnú príslušnosť, aktuálne schopnosti či na úroveň ovládania jazyka. Deti sú tu vedené k starostlivosti o svoje fyzické a duševné zdravie, k hrdosti na svoju identitu, k pozitívnemu vzťahu k inakosti a ku kreativite. Chce sa nám zvolať: Viac takýchto škôlok a škôl! Táto doba ich potrebuje ako soľ…🙏

 

ďalších hostí doplníme čoskoro

 

Hudobný hosť: Katarína Koščová

 

 

19.00

Daniel Dangl

Už ste si pri niekom položili otázku: Koľko ho je? Pri Danovi si ju kladieme pravidelne. Fakt je ten, že jeho produktivita a energia je akoby nevyčerpateľná. Na producentsko-kreatívnom poli funguje už viac ako dve desaťročia a za ten čas stihol asi všetky pozície. Počítajme spolu. Herec, moderátor, producent, scenárista, režisér. Nezabudli sme na nič? Aha, ešte hovorí, že chce založiť rockovú kapelu. Úprimne – baví nás a fascinuje. Sme presvedčení, že tomu tak bude aj v Trochu inak… 🚀

Ján Chovanec

O zero waste hovoríme už roky. Pritom máme pocit, že v „nevytváraní odpadu“ sa neposúvame ani o piaď. Je to vôbec v tejto konzumnej dobe možné? A dáva zmysel sa tým zaoberať? Nebolo by lepšie zamerať sa na to, aby sme odpad premenili na iný produkt alebo energiu a zamedzili tomu, aby končil na skládke? A akú rolu v tom hrá textilný odpad, o ktorého triedení sa v týchto dňoch intenzívne hovorí? K tejto téme sme si zavolali hosťa, ktorý ju má v popise práce. Ide o Jána Chovanca, prezidenta Zväzu odpadového priemyslu SR… 🗑️

Petra Torkošová

Na hudobné nástroje hrala už od detstva, no do hudby sa naozaj zamilovala až pri štúdiu na obchodnej akadémii pri počúvaní Beethovenovej Sonáty mesačného svitu. Tento zážitok sama prirovnáva k blesku z jasného neba. Keďže je spoločenský typ, časom zistila, že jej najviac vyhovuje dirigovanie, ktoré napokon vyštudovala na VŠMU. Dnes je zbormajsterkou speváckeho zboru Technik. Schopnosť práce s kolektívom sa jej mimochodom hodí aj doma. Nielenže je matkou piatich vlastných detí, ale donedávna pôsobila aj ako profesionálny rodič pre cudzie bábätká. Otázka, ako to celé zvládla, je v jej prípade úplne legitímna. Určite bude zaujímať aj vás…👼

Hudobný hosť: Spevácky zbor Technik

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Trochu inak s  Adelou

Na mape

google maps

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 29.5.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa malo konať dňa 29.5.2020 o 19:00 hod. v Kine Hviezda, Trenčín, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 21.2.2022 o 19:00 hod. v novom mieste konania: Posádkový klub - ODA Trenčín.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 20.11.2021!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 20.11.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 20.11.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 20.11.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.11.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.11.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.11.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.11.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENA - Trochu inak s Adelou – zmena režimu predstavenia, oranžová fáza

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa má konať dňa 26.9.2021 o 16:00 a 19:00 hod. v Štúdio L + S, Bratislava, sa podľa semaforu pre kultúrne podujatia - Oranžová fáza bude konať pre KOMPLETNE OČKOVANÝCH.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod!

Oznam od organizátora:

Vzhľadom na zmenu epidemiologickej situácie pristúpilo od pondelka 20.9.2021 Ministerstvo zdravotníctva k rozhodnutiu presunutia Bratislavy do oranžovej fázy. Podľa vopred avizovaných podmienok organizátora podujatia Trochu inak s Adelou, platí preto pre držiteľov vstupeniek podmienka vstupu na podujatia iba pri plnej zaočkovanosti osoby v režime KZ (kompletne zaočkovaní).

Za plne očkovanú osobu sa považuje:
a) osoba najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
b) osoba najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou,
c) osoba najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo
d) osoba do 12 rokov veku.

Divákom, ktorí už majú zakúpené vstupenky, ale nie sú kompletne zaočkovaní, bude vstupné vrátené v plnej výške po splnení nasledovnej podmienky:

● Podmienkou vrátenia vstupného je, aby nezaočkovaní diváci požiadali o vrátenie vstupného do 72 hodín po zverejnení informácie o zmene režimu predstavenia, t.j. do pondelka 20.septembra 2021 do 12.00 hod. 

Za pochopenie ďakuje
tím Trochu inak s Adelou.


POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 20.9.2021 do 12:00 hod na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 5.10.2020 a 7.12.2020

Vážený klient,

oznamujeme Vám náhradný termín predstavenia Trochu inak s Adelou za Vaše zakúpené vstupenky v pôvodnom termíne 5.10.2020 a 7.12.2020

Náhradný termín je stanovený na 28. augusta o 20 hod v sále Činohry SND (Bratislava). Vzhľadom na epidemiologickú situáciu a spájanie dvoch pôvodných termínov predstavení Vás v mene organizátora prosíme o zhovievavosť. V sále bude voľné sedenie rozdelené podľa kategórií v ktorých ste si zakúpili vstupenky, tz. že v prípade, ak máte vstupenky zakúpené v I.kategórii, budete mať k dispozícii miesta v sále v tejto kategórii.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti, sedenie (nie miesto) v danej kategórii ostáva garantované!

Oznam organizátora:
Milí fanúšikovia Trochu inak,

ďakujeme vám za trpezlivosť s ktorou ste čakali na náhradné termíny za vaše zakúpené vstupenky na Trochu inak s Adelou. Dúfame, že situácia bude priaznivá a uvidíme sa v novom navrhovanom termíne.

Radi by sme vás požiadali o pochopenie a zhovievavosť. Keďže spájame 2 zrušené termíny aby sme naplnili možnú kapacitu sály a čo najskôr uplatnili vaše vstupenky, nevieme vám garantovať presné miesta v sále, ktoré máte na vstupenkách. Ako aj v minulosti bude ale sála rozdelená do kategórií podľa ceny vstupeniek a vy budete mať garantované, že budete usadení v kategórii, ktorú ste si zakúpili. (tz. ak máte vstupenky v I.kategórii, usadíme vás na miesta, ktoré sú v danej kategórii)

K tejto zmene sme pristúpili po zrelej úvahe ako k jedinému možnému modelu, ktorý nám v náročnom období umožňuje Trochu inak organizačne a ekonomicky zvládnuť. Ak by vám napriek tomu určený čas nevyhovoval, kontaktujte nás prosím na info@trochuinak.com a spoločne sa pokúsime nájsť riešenie.

Ďakujeme za ochotu a trpezlivosť. Veľmi si ju vážime.

Tím Trochu inak s Adelou
........................................................................................................

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 19.10.2020 a 2.11.2020

Vážený klient,

oznamujeme Vám náhradný termín predstavenia Trochu inak s Adelou za Vaše zakúpené vstupenky v pôvodnom termíne 19.10.2020 a 2.11.2020. 

Náhradný termín je stanovený na 28. augusta o 17 hod v sále Činohry SND (Bratislava). Vzhľadom na epidemiologickú situáciu a spájanie dvoch pôvodných termínov predstavení Vás v mene organizátora prosíme o zhovievavosť. V sále bude voľné sedenie rozdelené podľa kategórií v ktorých ste si zakúpili vstupenky, tz. že v prípade, ak máte vstupenky zakúpené v I.kategórii, budete mať k dispozícii miesta v sále v tejto kategórii.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti, sedenie (nie miesto) v danej kategórii ostáva garantované!

Oznam organizátora:
Milí fanúšikovia Trochu inak,

ďakujeme vám za trpezlivosť s ktorou ste čakali na náhradné termíny za vaše zakúpené vstupenky na Trochu inak s Adelou. Dúfame, že situácia bude priaznivá a uvidíme sa v novom navrhovanom termíne.

Radi by sme vás požiadali o pochopenie a zhovievavosť. Keďže spájame 2 zrušené termíny aby sme naplnili možnú kapacitu sály a čo najskôr uplatnili vaše vstupenky, nevieme vám garantovať presné miesta v sále, ktoré máte na vstupenkách. Ako aj v minulosti bude ale sála rozdelená do kategórií podľa ceny vstupeniek a vy budete mať garantované, že budete usadení v kategórii, ktorú ste si zakúpili. (tz. ak máte vstupenky v I.kategórii, usadíme vás na miesta, ktoré sú v danej kategórii)

K tejto zmene sme pristúpili po zrelej úvahe ako k jedinému možnému modelu, ktorý nám v náročnom období umožňuje Trochu inak organizačne a ekonomicky zvládnuť. Ak by vám napriek tomu určený čas nevyhovoval, kontaktujte nás prosím na info@trochuinak.com a spoločne sa pokúsime nájsť riešenie.

Ďakujeme za ochotu a trpezlivosť. Veľmi si ju vážime.

Tím Trochu inak s Adelou
........................................................................................................

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZRUŠENÉ - Trochu inak s Adelou - 16.11.2020 o 19:00 hod.

Milí návštevníci Trochu inak,

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa malo konať dňa 16.11.2020 o 19:00 hod. v SND Činohra, Bratislava, je na základe vzniknutej situácie ohľadne pandémie koronavírusu  ZRUŠENÉ! Nie je v možnostiach organizátora podujatia nájsť náhradný termín do konca roka pre tento termín podujatia a preto ponúka možnosť vrátenia vstupného. 

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom formulára v registrovanom účte klienta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus kartou: Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Benefitovou poukážkou (prípadný doplatok kartou): V prípade, že klient doplácal rozdiel ceny, k žiadosti je potrebné vyplniť vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie`` aj číslo účtu, na ktorý má byť platba poukázaná. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 16.11.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa malo konať dňa 16.11.2020 o 19:00 hod. v SND Činohra, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom vás budeme informovať.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 19.10.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa malo konať dňa 19.10.2020 o 19:00 hod. v SND Činohra, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, ktorý upresníme v najbližšej dobe.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 7.9.2020 o 19:00 hod.

Vážený klient,


na základe aktualizovaných hygienických opatrení proti šíreniu COVID-19 platných od 1.septembra 2020 vám oznamujeme zmenu začiatku predstavenia Trochu inak s Adelou, plánovaného na 7.9.2020 s pôvodným začiatkom o 19.00 v sále Činohry (nová budova SND, Bratislava).

Z dôvodu nevyhnutnej úpravy sedenia v sále je predstavenie rozdelené do dvoch časov o 17.30 h a 20.00 h. 

Ak ste si zakúpili vstupenky v nepárnom rade (tz. v radoch I, III, V, VII, IX, XI, XIII, XV) začiatok predstavenia je o 17.30 h.
Ak ste si zakúpili vstupenky v párnom rade (tz. v radoch  II, IV, VI, VIII, X, XII, XIV, XVI ) začiatok predstavenia je o 20.00 h.  

....................................................................................................

Oznam organizátora:

Milí fanúšikovia Trochu inak,

vzhľadom na aktualizované opatrenia proti šíreniu COVID-19 (zákaz organizovania interiérových podujatí nad 500 divákov) sme sa rozhodli pristúpiť k organizačnej zmene, ktorej výsledkom budú dve predstavenia v jeden deň. Prvé sa bude konať o 17.30, druhé o 20.00. Čo sa týka zostavy účinkujúcich, pracujeme na to, aby bola v obidvoch termínoch rovnaká.

Pokiaľ máte kúpené vstupenky na sedenie v nepárnom rade, bude sa vás týkať začiatok o 17.30, pokiaľ v párnom, je pre vás aktuálny začiatok o 20.00.

K tejto zmene sme pristúpili po zrelej úvahe ako k jedinému možnému modelu, ktorý nám v náročnom období umožňuje Trochu inak organizačne a ekonomicky zvládnuť.

Ak by vám napriek tomu určený čas nevyhovoval, kontaktujte nás prosím na info@trochuinak.com a spoločne sa pokúsime nájsť riešenie.

Ďakujeme za ochotu a trpezlivosť. Veľmi si ju vážime.

Tím Trochu inak s Adelou

........................................................................................................

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 29.5.2020 o 19:00 hod.

Predstavenie Trochu inak s Adelou, ktoré sa malo konať dňa 29.5.2020 o 19:00 hod. v Kino Hviezda, Trenčín , je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: ktorý čoskoro zverejníme, v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top