Detail info
Close

TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR

TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vážení návštevníci,

koncert talianskeho speváka „TOTO CUTUGNO“ je v súbehu s MS v ľadovom hokeji 2019. Vzhľadom k tomu budú okolo AXA arény NTC platiť dopravné obmedzenia. Prosíme Vás , aby ste využili mestskú hromadnú dopravu, prípadne záchytné parkoviská MS v ľadovom hokeji, kde sa stačí preukázať vstupenkou na koncert. Záchytné parkoviská MS v ľadovom hokeji budú na Zlatých pieskoch, ŠKP Dúbravka, Technická ulica (technické služby).

Mapu s dopravnými obmedzeniami nájdete v galérii.

 

Talianska legenda Toto Cutugno vystúpi v Bratislave!

 

Národné tenisové centrum v Bratislave 18. mája 2019 zaplavia fanúšikovia talianskej hviezdy Toto Cutugno. Tento charizmatický spevák 
s nezameniteľným hlasom vyráža spolu so svojou sprievodnou kapelou na svetové turné a Bratislava nebude v jeho programe chýbať.

 

Salvatore "Toto" Cutugno sa preslávil predovšetkým svojimi hitmi ako L'Italiano, Solo Noi alebo Insieme. Vytvoril veľké množstvo hitov aj pre mnohých svojich kolegov, ako boli M.Sardou, M.Mathieu, J. Hallyday, či Dalida.

 

Toto Cutugno kariéru rozbehol v rodnom Taliansku ako bubeník, ale čoskoro paličky odložil a dal vyniknúť svojmu nádhernému hlasu. Svetový úspech na seba nenechal dlho čakať. Získal veľké množstvo cien, ako v roku 1980 1. miesto na medzinárodnom festivale v San Reme, či v roku 1992 cenu Eurovízie s piesňou Insieme . 
Jeho koncerty sú skutočná show so sprievodnou kapelou. Slnečná atmosféra jeho piesní, nádherný hlas a taliansky šarm elegána sú tie najväčšie lákadlá jeho koncertov.

 

Neváhajte a príďte si užiť nezabudnuteľnú atmosféru na taliansky spôsob 
18. mája 2019 do NTC Bratislava.



Informácie pre vozíčkarov a držiteľov preukazu ZŤP-S (so sprievodom)
:

 

V prípade záujmu o nákup vstupenky na koncert Toto Cutugno prosím kontaktujte: help@ticketportal.sk 

 

Držiteľ preukazu ZŤP-S si zakúpi vstupenku, ku ktorej platí vstup so sprievodom zdarma.

 

Cena vstupenky: 55eur

 

POKYNY USPORIADATEĽA

koncert  TOTO CUTUGNO / 18.5.2019 (sobota), AXA aréna NTC Bratislava

 

ČASOVÝ PLÁN

Brány AXA arény NTC budú otvorené hodinu pred začiatkom koncertu, ktorá je uvedená na vstupenke. Koncert bude trvať  približne 1,5 až 2 hodiny.

 

VSTUPY

Do priestorov arény je vstup možný len s platnou vstupenkou. K dispozícii bude hlavny vchod a bočné vchody z Príkopovej ulice.

 

 

 

PARKOVANIE
Uozorňujeme všetkých návštevníkov, že koncert je v súbehu s MS v ľadovom hokeji 2019. Vzhľadom k tomu budú okolo AXA arény NTC platiť dopravné obmedzenia. Prosíme Vás , aby ste využili mestskú hromadnú dopravu, prípadne záchytné parkoviská MS v ľadovom hokeji, kde sa stačí preukázať vstupenkou na koncert.  Záchytné parkoviská MS v ľadovom hokeji budú na Zlatých pieskoch, ŠKP Dúbravka, Technická ulica (technické služby).

 

Mapu s dopravnými obmedzeniami nájdete na stránke Ticketportal.

 

 FOTO A VIDEO

Počas koncertu platí zákaz fotografovania s bleskom! 

 

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA

Pre návštevníkov platí prísny zákaz vnášania alkoholu, jedla, omamných látok, fliaš a iných sklenených predmetov, zbraní, kamier a predmetov ohrozujúcich bezpečnosť ostatných návštevníkov do AXA arény NTC Bratislava.

 

ŠATŇA nie je k dispozícii.

 

Ďakujeme za porozumenie a prajeme príjemný kultúrny zážitok!

 

JVS GROUP

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
picture TOTO CUTUGNO - L´ITALIANO WORLD TOUR
Top