Detail info
Close

Le Grande House Zlaté Piesky Open Air

Le Grande House Zlaté Piesky Open Air

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto/Place: Zlaté Piesky open air - Areál Wave club, Bratislava
Dátum/Date: 19.8.2011 od 21:00hod.

Vstupné : Normal: 5€
VIP: 20€ /v cene je zahrnutý catering
Le Grande House pod holým nebom s výraznou osobnosťou českého DJingu! Dvojnásobný držiteľ ocenenia Dance Awards ako najlepší DJ roka a výhradný producent hudobnej produkcie pre české zastúpenie módnej show značky „Diesel“. Michael Burian má na svojom konte množstvo úspechov a vydaných skladieb.  Pravidelne vystupuje na najznámejších podujatiach ako Loveparade, Cream Ibiza, Miami Winter Conference, Tiesto a PVD world tour. Tento krát sa predstaví na podujatí Le Grande House, ktoré od roku 2007 prináša ľuďom novú dimenziu zábavy doma aj v zahraničí. Na svojom konte má už vyše 200 pokračvaní a úspešnou organizáciou si získalo množstvo fanúšikov, kde medzi obľúbené patrí aj každoročný festival Zlate Piesky Open Air. Po boku českej hviezdy sa predstavia aj Charlie Clubber a Laddy M. Line up doplní mladá krv Mairee & BPM. Dvojica  ktorá si svojou nespútanou zábavou za mix pultom získava srdcia stoviek fanúšikov. O špeciálne vizuálne efekty sa postarajú profesionálny artisti, DUO ARATRON ASPIS svojou light & pyro show.

Viac info na http://www.charlieclubbers.net/sk/news/le-grande-house-with-michael-burian-late-piesky-open-air-bratis.html



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Le Grande House Zlaté Piesky Open Air
Top