Detail info
Close

Art of Livin - EA BAND & Toni Granko

Art of Livin - EA BAND & Toni Granko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

v Klube za Zrkadlom
19.01.2012   o   20:00
Vo štvrtok 19. januára sa v Klube za Zrkadlom uskutoční ďalšie zo série podujatí Art of Livin, tento krát venované štýlom  down-tempo a chill-out. Na divákov čakajú vystúpenia domácich formácií EA a Toni Granko.
Bratislavskú skupinu EA tvorí gitarista a klávesák Róbert Borodajkevyč a speváčka Sisa Latková. Svojou príjemnou zmesou chill-outovej elektroniky a atraktívneho ženského vokálu okoreneného jemnými gitarovými rifmi sú jednou z mála slovenských kapiel, ktoré by človek svojim zvukom a emóciou označil za „svetové“. Za sebou majú debutový album Way to choose, ktorý ľudia poznajú zo slovenského éteru a je voľne stiahnuteľný na internete.
Večer otvorí Toni Granko, pozoruhodný sólový predstaviteľ domáceho downtempa. Vo svojej hudbe kombinuje softvérové možnosti zvuku so živou gitarou, klávesmi a spevom, čím vytvára pôsobivé skladby, ktoré oslovia nejedného milovníka pokojnej a inteligentnej elektroniky.
OZ Euforion a Kultúrne zariadenia Petržalky vás pozývajú na podmanivý večer plný kľudných beatov a príjemných melódii.
Dátum: 19.01.2012
Začiatok podujatia: 20:00
Vstup:  Predpredaj: 4 EUR
              Na mieste: 5 EUR
Linky:
http://www.myspace.com/eaband
http://www.myspace.com/yorititturituakatonigranko
www.artoflivin.sk
www.zdruzenie.euforion.sk

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top