Detail info
Close

Jon Regen Live

Jon Regen Live

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 7.5.2012, 20:00h
Miesto predstavenia: Nu Spirit Bar, Medená 16

Jon Regen, newyorkská odpoveď na Jamieho Culluma, v pondelok v Nu Spirit Bare
 
Americký spevák Jon Regen sa vracia do Nu Spirit Baru, aby predstavil svoj nový album. Štyridsaťjedenročný hudobník je vyštudovaný jazzový klavirista a preto býva často porovnávaný s Jamiem Cullumom. Obratne balansuje na hranici jazzu a inteligentného popu a príjemné pesničkové melódie často okorení klavírnymi sólami, za ktoré by sa nemusel hanbiť žiaden čistokrvný jazzman.
V pondelok 7. mája bude hrať hlavne skladby z nového albumu Revolution, ktorý podľa Bloomberg News znesie porovnanie s nahrávkami veľkých hviezd ako sú Billy Joel, John Legend alebo Sting. Napokon, Stingov bývalý spoluhráč z z legendárnych the Police, Andy Summers, na albume aj hosťuje.
Album sa stretol s priaznivými recenziami a o Jonovi budeme ešte veľa počuť. V Nu Spirit Bare Jon hrať v akustickom triu spolu s P.J. Phillipsom na basgitare a bubeníkom Johnom Millerom. Kapacita tohto intímneho priestoru je limitovaná a preto organizátori odporúčajú kúpiť si lístok v predpredaji v sieti Ticketportál alebo si miesto rezervovať na 0905865566.
 
Umelcova stránka
http://www.jonregen.com/
Záznam z koncertu vo viedenskom klube Reigen
http://www.youtube.com/watch?v=kAovVoJ0er4



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top