Detail info
Close

NEVYLIEČITEĽNÍ

NEVYLIEČITEĽNÍ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia


Miestami lyrická, miestami bláznivá komédia, ktorá rozohráva podmanivú hru medziľudských vzťahov. Diváci sa ocitnú v spleti lások, prelínaní vzťahov, následných trápení hlavných hrdinov zverených v rukách psychológov, ktorí by sami potrebovali odbornú pomoc. Pod tlakom vypätých emócií sa publikum ocitá vo víre situácií, ktorý rýchlo prepadne do komického tónu.

Hlavní hrdinovia Bruce a Prudence (Csongor Kassai a Lenka Barilíková) sú nespokojní so svojím životom, chcú dosiahnuť zmenu, zoznamujú sa na inzerát a riešia svoje problémy u psychoterapeutov (Kamil Mikulčík a Helena Krajčiová), ktorým samým by sa však zišla psychiatrická pomoc. Hnacím motorom ich konania je obrovská túžba po prekonaní odcudzenia, po zblížení, v nájdení opory v druhom, blízkom človeku. Ironickým vyznením hry je trpké poznanie hlavnej hrdinky, že je možno lepšie uspokojiť sa s málom, ktoré reálne existuje, ako celý život žiť vo vysnenej predstave, ktorá sa nikdy nenaplní.

Pod režijnou taktovkou Michala Spišáka sa v hlavných úlohách predstavia Csongor Kassai, Helena Krajčiová, Kamil Mikulčík, Otto Culka a Lenka Barilíková.

Autorom hry je americký dramatik Christopher Durang.

Dĺžka predstavenia: 2 hodiny bez prestávky

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Predstavenie je pre divákov do 15 rokov NEPRÍSTUPNÉ!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top