Detail info
Close

Nicole J. McCloud

Nicole J. McCloud

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

28.5.2010 o 19:00 h - Rožňava, Katedrála Nanebovzatia Panny Márie
4.6.2010 o 20:00 h - Považská Bystrica, Kostol Navštívenia Panny Márie
17.6.2010 o 19:00 h - Prešov,  kino Scala (bývalá Panorama) 
18.6.2010 o 19:00 h - Michalovce, Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho 
25.6.2010 o 19:00 h - Banská Bystrica, Evanjelický kostol, Lazovná ulica 
26.6.2010 o 19:00 h - Svätý Kríž, Drevený artikulárny kostol Evanjelickej cirkvi a.v. 

Americká speváčka, žijúca v Beniakovciach pri Košiciach, chystá po niekoľkých slovenských vystúpeniach vlastné koncertné turné. Sebavedomá a talentovaná dáma Nicol J McCloud vystúpi v troch slovenských mestách. Jej turné bude neobyčajné a bude mať prívlastok gospelové.
Černošská spevácka diva Nicole J McCloud prežila väčšinu svojho života v Spojených štátoch, kde nahrala vyše 20 platní v spolupráci s rôznymi nahrávacími spoločnosťami. V USA vystupovala pred viac ako sedemdesiat tisíc divákmi a spolupracovala s hviezdami ako sú Mick Jagger, Bruce Springsteen, skupinou Kool & The Gang, Stevom Wonderom, či Michaelom Jacksonom. Dnes žije v malej dedinke pri Košiciach, kde chcela pôvodne oddychovať. No láska k spevu bola silnejšia a tak dnes už nezaháľa a angažuje sa v mnohých hudobných podujatiach. Koncertom oslávia Ježiša Krista Po džezových dňoch v Košiciach (2006) a rôznych hosťujúcich vystúpeniach pripravuje so svojou šesťčlennou kapelou vlastnú koncertnú šnúru. Tá bude venovaná ľuďom, ktorí milujú Boha. K jej spevu sa bude môcť pridať aj publikum.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Nicole J. McCloud
Top