Detail info
Close

Oldies Disco festival - 1. ročník

Oldies Disco festival - 1. ročník

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

20. - 21. august 2010
Amfiteáter Východná

Program - piatok 20. august o 20:30 h 

TAKTICI v pôvodnom zložení po 30 rokoch na Slovensku priamo z Las Vegas s Vladom Koleničom. Taktici zahrajú svoje najväčšie hity, po ich vystúpení nasleduje tanečná Oldies Disco Dance party , ktorú bude uvádzať legendárny Dj Števo Anderko, bývalý najlepší československý dj. Bude sa striedať s top dj-om zo Slovenska Dušanom "profesorom" Marušákom.

Program - sobota 21. august o 20:30 h 
live vystúpenie jednej z najpopulárnejších skupín v histórii svetovej tanečnej hudby Boney M s Bobby Farrellom, ktorý je dodnes uznávaný ako kráľ diskoték. Každý si pamätá ich hity ako Daddy Cool, Rasputin, Rivers of Babylon, Ma Baker, Sunny atd.... Po vystúpení Boney M nasleduje non stop Oldies disco so Štefanom Anderkom, Dušanom Marušákom a Robertom Majlingom.

Sprievodná akcia podujatia: stretnutie majiteľov aút veteránov vyrobených do roku 1980 /majiteľ má na podujatie vstup zdarma/.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top