Detail info
Close

NouveauNu.Nights - DJ SHADOW

NouveauNu.Nights - DJ SHADOW

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

12.augusta 2010
MajesticMusicClub
classic: 23 EUR /cena sa bude zvyšovať/
VIP: limitovaný počet: 35 EUR

V rámci projektu NouveauNu.Nights vystúpi 12.augusta DJ Shadow v bratislavskom klube MajesticMusicClub.
A bude sa načo tešiť. „Na toto turné som nažhavený a to hneď z niekoľkých dôvodov: nová muzika, ktorú zahráme po prvý krát, plus jedinečná audiovizuálna prezentácia a miesta a mestá, které navštívíme – na viaceré z nich zavítame po prvý krát. Máme zásadu, že si každou show dvíhame laťku vyššie a vyššie. Dúfam, že si to fanúšikovia užijú a ocenia. "povedal Josh Davis umeleckým menom DJ Shadow. Josh sa narodil v roku 1972 v San Francisku. Je priekopníkom experimentálneho hip hopu. Hneď svojím debutovým albumom Endtroducing z roku 1996 sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov. Išlo o album vytvorené výhradne zo samplov. Entroducing zaradil časopis Time medzi 100 nejlepších albumov všetkých čias. DJ Shadow sa tiež preslávil spoluprácou s týmom Jamesa Lavelle-a Mo`Wax /UNKLE/, ale aj s Thomom Yorke-om (Radiohead), Mike D (Beastie Boys), Richard Ashcroft (The Verve), Zack de la Rocha/RATM/, Jason Newstead /Metallica/, Mos Def, Massive Attack, Blackalicious ai. Počin The Outsider z roku 2006 je jeho zatial posledným. V súčasnej dobe pracuje na novom štúdiovom albume, z ktorého snáď budeme čo to počuť v Bratislave.
Viac informácií o akcii NouveauNu.Nights s DJom SHADOWom nájdete na
www.openrock.sk a www.vresk.sk. NouveauNu.Nights nám krátia čakanie na ďalší ročník festivalu NouveauNu /7. a 8. októbra 2010 v Bratislave a Košiciach/.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top