Detail info
Close

ABBA - The Concert

ABBA - The Concert

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania:
19.11.10 o 19:00 hod., Mestská hala Nitra
20.11.10 o 20:00 hod., Zimný štadión Ban. Bystrica,
21.11.10 o 19:00 hod., Aréna Poprad
Vstup je hodinu pred začiatkom predstavenia.
Cena: od 25 EUR
Jedna z najväčších a najpremyslenejších ABBA shows na svete sa predstaví na Slovensku! Slovenskí fanúšikovia budú mať už v novembri jedinečnú príležitosť zažiť atmosféru londýnskeho koncertu vo Wembley z turné švédskych popových hviezd v rokoch 1979/80 ako vernú kópiu originálu spred tridsiatich rokov. Výsledkom viac ako ročnej intenzívnej prípravy je nezabudnuteľné predstavnie, ktoré na Vás "vypáli" 150 minútový ohňostroj s trinástimi umelcami na scéne. Presvedčí vás úžasnou kapelou a sólistami, ktorí spievajú a vystupujú na úrovni originálov. Zoskupenie AbbaAgain vzkriesilo obľúbené hity ako GIMME GIMME, CHIQUITITA, I HAE A DREAM, MAMMA MIA, DANCING QUEEN a prináša úchvatné, živé vystúpenie, ktoré sa vyznačuje profesionalitou v každom ohľade. ABBA - THE CONCERT ponúka "návrat v čase" do roku 1979 v znení: "On And On And On Keep On Rockin Till The Night Is Gone!"
Osobný VIP preukaz (dodatkový preukaz k normálnemu lístku) zahŕňa:
- nápoj na privítanie, spomienkový darček, privítanie a prehliadku zákulisia, nazretie do zákulisia a stretnutie s umelcami. Privítanie ako aj prehliadka zákulisia sa bude konať v deň predstavenia presne hodinu pred povoleným vstupom (Nitra o 17:00h., Banská Bystrica o 18:00h. a Poprad o 17:00h.), miesto zrazu je hlavný vchod. VIP služby Vám garantujeme, len ak sa dostavíte načas!
DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE:
OSOBNÝ VIP PREUKAZ JE PLATNÝ LEN SPOLU SO VSTUPENKOU (MOŽNO KOMBINOVAŤ S KAŽDOU KATEGÓRIOU LÍSTKOV)!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ABBA - The Concert
Top