Detail info
Close

ELÁN v Terchovej

ELÁN v Terchovej

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

15. august 2010
Amfiteáter nad Bôrami, Terchová

cena:
1-dňová vstupenka na koncert Elán: 17 EUR
2-dňová vstupenka 14.-15.august /Terchovský Budzogáň + koncert ELÁN/ : 27 EUR 
3-dňová vstupenka 13.-15.august /Terchovský Budzogáň festival + koncert ELÁN/ : 32 EUR
/deti do 6 rokov vstup ZDARMA /

Najznámejšia a dlhé roky najpopulárnejšia slovenská kapela ELÁN opäť zahrá veľký koncert na Slovensku. Dvojročná koncertná pauza muzikantov okolo speváka Joža Ráža skončí v atraktívnom prostredí malofatranskej Terchovej.
ELÁN odštartuje koncertnú sezónu 2010 jedinečným predstavením pod holým nebom v Terchovej. Exkluzivitu koncertu na úpätí Malej Fatry dodáva fakt, že okrem toho, že ide o štart série koncertov v bývalom Československu, tak ako jediný bude mať podobu OPEN AIR vystúpenia. Kapela na ktorej vyrástlo niekoľko generácií fanúšikov doteraz oficiálne potvrdila pre Slovensko len dva koncerty v roku 2010.
Legendárny Amfiteáter Nad Bôrami otvorí svoje brány pre všetkých elánistov 15. augusta 2010. Miesto mnohých skvelých koncertov bude mať pre členov skupiny ELÁN zvláštnu, priam až nostalgickú príchuť. Dôvod je prozaický! Rážovi a spol. trvalo dlhých 18 rokov, kým si opäť našli cestu do rodiska Jura Jánošíka. Elán v Terchovej naposledy zahral ešte v starej zostave 30.júla 1992. Vstupenka na koncert stála 30 Kčs. Dnes v ére samostatného Slovenska tak Terchová zažije koncertnú premiéru.
Samostatný koncert Elánu do Terchovej prináša rockový hudobný festival TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ. Vystúpenie skupiny Elán deň po festivale sa tak stane oficiálnou THANKS GIVING PARTY pre všetkých festivalovo unavených,no i pre priaznivcov a podporovateľov festivalu,  ktorým organizátor pripravil zvýhodnené vstupné.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top