Detail info
Close

Tarja Turunen + Freedom Call

Tarja Turunen + Freedom Call

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

17.12.2010 o 19:00h - ŠH Olympia, Nitra
18.12.2010 o 19:00h – ŠH, Koniareň Ružomberok
POZOR ZMENA MIESTA KONANIA: koncert ktory sa mal uskutočniť 18.12.2010 v ŠH, Martin sa presúva do ŠH, Koniareň Ružomberok!

Cena od 18€
(Cena sa bude zvyšovať!)

Sopráno lady, „hlas Fínska“, Tarja Turunen, ktorá si aj po odchode z NIGHTWISH svoju celosvetovú kariéru úspešne buduje dokopy už viac ako desať rokov, vyráža na svoje najambicióznejšie turné. K novému albumu „What Lies Beneath“ - a už trom singlom a klipovkám I Feel Immortal, Falling Awake a najaktuálnejším Until My Last Breath.
Album , podotýkame, vyšiel iba v auguste a už sa mu darí v mnohých krajinách. Za tých pár dní, čo je What Lies Beneath dostupné v takmer všetkých krajinách, ktoré Universal Music a jeho divízie pokrývajú (údaj z 2 týždňa predaja albumu), sa albumu vedie mimoriadne dobre.
Náplňou koncertu budú nové skladby, výber z predošlého albumu My Winter Storm a samozrejme to najlepšie od Nightwish ! Bonusmi pravdepodobne budú aj skladby od Alice Coopera – Poison, alebo skladbu The Good Die Young (duet Tarja/Scorpions na ich poslednom albume Sting in Tail).   Metalová kráľovná pokračuje v svojej spanilej jazde naďalej a jej Vianočné koncerty na Slovensku budú toho jasným dôkazom. Vďaka tomu, že Tarja pokračuje v tom, za čím si stojí, je to stále fanúšikmi milovaná a zbožňovaná osoba.
Špeciálnym hosťom koncertov Tarje sa stali nemeckí melodickí metalisti FREEDOM CALL a ako predkapelu si Tarja donesie dokonca jednu až dve (pravdepodobne fínske) kapely. Nechajme sa prekvapiť, kto to bude !
 

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top