Detail info
Close

ROCKOVÉ MRAZENIE 2010

ROCKOVÉ MRAZENIE 2010

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

3.12.2010 o 19.00 h
Estrádna hala PKO Bratislava
cena v predpredaji: 7 €,  cena na mieste: 10 €, VIP na balkóne: 20 €

Putovný hudobný jednodňový festival Rockové mrazenie opäť zavíta v posledný mesiac roka do jedného zo slovenských miest. Tento rok zažije „rockové mrazenie“ estrádna hala bratislavského PKO.
Na už 7.ročníku festivalu zahrajú slovenské skupiny Tublatanka a Bank Of  Joe, český Xindl X, ale aj najznámejšia  revivalová skupina KISS Forever Band z Maďarska a nadupaný český Walda Gang.
Festival Rockové mrazenie, ktorý už hosťoval v Banskej Bystrici, Moravanoch nad Váhom, Žiline, Púchove, Prešove, Šali a na ktorého pódiu sa už vystriedali také skupiny ako Nazareth, Waltari, Bionic Angel, The Exploited, The Sweet, Olympic má už tradične aj charitatívny rozmer a tak tomu bude aj tento rok. Časť z výťažku zo vstupného poputuje pre nevidiace a slabozraké deti zo Spojenej školy internátnej v Levoči.
Tí, ktorí zavítajú na festival medzi prvými sa môžu tešiť aj na tradičnú ochutnávku rôznych pochutín vrátane predvianočného prípitku zadarmo...
Viac informácií na stránke www.rockovemrazenie.sk


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top