Detail info
Close

Jiří Zmožek – Trojkráľový koncert

Jiří Zmožek – Trojkráľový koncert

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Jiří Zmožek – Trojkráľový koncert

Miesto predstavenia: Kostol sv. Vincenta de Paul
Dátum predstavenia: 22.01.2012 o 17:00

Po úspešnej premiére muzikálu Velký příběh lásky pripravil Jiří Zmožek koncert svojich najznámejších piesní, ktorý uvedie v Kostole sv. Vincenta de Paul v Bratislave. Po veľkom záujme sa pridal i tretí koncert, a to 22. januára 2012 o 17:00. Diváci sa môžu tešiť na piesne ako Tam u nebeských bran, Jen třiatřicet roků, Píseň vďěčnosti, To býval ráj, Zvonky štěstí, Už mi lásko není 20 let a mnohé iné. Jeho hosťami budú Marcela Zmožková, Jana Crown Peřtová a Igor Mamojka. Pri koncerte bude Jiřího Zmožka doprevádzať fenomenálny klavirista Richard Rikkon.
Jiří Zmožek, skladateľ, hudobník, spevák a textár. Zložil stovky piesní pre najpopulárnejších českých spevákov ako sú Karel Gott, Hana Zagorová, Marie Rottrová, Michal Tučný, či Helena Vondráčková. Pre seba napísal známu pieseň Už mi, lásko, není 20 let. Po svojej vlastnej životnej ceste a obrátení začal tvoriť evanjelizačné piesne, ktoré sú často výpoveďou jeho osobného príbehu, ktorý je ukrytý i v muzikálu Velký příběh.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top