Detail info
Close

WINGS Rockfest 2012

WINGS Rockfest 2012

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 23. - 24.6.2012 od 10:00hod.
Miesto konania/Place of event: Letisko Očová

Popis/Description:

Prvý ročník festivalu Wings Rockfest, ktorý sa uskutoční  23. - 24.6.2012 (sobota, nedeľa) v prekrásnom prostredí na letisku pri obci Očová,  prichádza s myšlienkou netradičného prepojenia súčasnej hudby s tradíciou osláv letného slnovratu.

Festival má ambície návštevníkov nielen zabaviť, ale prostredníctvom divadelných a hudobných programov predstaviť zvyky našich predkov a vytvoriť vzťah mladých ľudí k tradíciám starých Slovanov. Jedinečnosť festivalu vytvorí prelínanie minulosti a súčasnosti.

Ilúziu čias minulých vytvoria divadelné performance, šermiarske a bojové umenie starých Slovanov v podaní skupín Borseus a Ctibor. Do tradícií našich predkov nás  zasvätia aj ľudoví remeselníci a kuchári, ktorí pripravia menu pozostávajúce z jedál, ktorými sa kŕmili Slovania. Zábavu na festivale rozprúdia predstavenia divadla Úsmev, adresované nielen deťom. O adrenalín sa akrobatickými kúskami na lietadlách postarajú Očovskí bačovia a pre odvážlivcov bude pripravený tandemový zoskok s profesionálnym parašutistom.

WINGS ROCKFEST |  23.-24.6.2012 |letisko Očová 
Aleš Brichta a ABBand, Alkehol, Arzén, Borra, Desmod, Ondrej Ďurica, Harlej, Helenine oči, Kabát, Metalinda, Metropolis, Papírový Drak, Segment, Stormess, Škwor, Traktor, Vilém Čok a Bypass, Wanastowi vjecy, Zoči Voči.

Akcia: Prvých 500 vstupeniek je za akciových 15€.
Zľavy/Discounts: žiadne

Aktuálne informácie/News!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture WINGS Rockfest 2012
Top