Detail info
Close

GOTHOOM & EXTREME CORE TERROR FEST

GOTHOOM & EXTREME CORE TERROR FEST

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16. a 18. augusta o 17:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Tajch pri Novej Bani
Cena/Price:
Do konca júna 30,- €
Od júla do 10. augusta 35,- €
Po tomto dátume už iba na mieste za cenu 40,- €

Popis/Description:
Na Slovensku už máme svoj metalový festival. Ak neveríte, príďte sa o tom presvedčiť sami.Tomu bude svedčiť aj tohtoročný, opäť vyšperkovanejší, line-up.
Jeho najžiarivejším klenotom bude bezpochyby headliner, jeden z najväčších pojmov súčasného extrémneho metalu, poľskí death/blackmetaloví králi BEHEMOTH. Kapela, ktorá absolvovala desiatky európskych i svetových turné v pozícii headlinera, zúčastnila sa na množstve veľkých festivalov, vrátane slávneho Ozzfestu poctí návštevou slovenský open air.
Okrem poľských hviezd, ktoré nám predvedú 90-minútovú show v plnej paráde, nás svojou návštevou poctia aj ďalší zahraniční hostia SEPTICFLESH, SKYFORGER, SEPTORY,   či FAR ‘N HATE. Nebude chýbať zaujímavý výber z toho najlepšieho čo nám ponúka slovenská a česká scéna: DEPRESY, GALADRIEL, ADOR DORATH, DEMENTOR, TORTHARRY, BRAINSCAN, ATTACK OF RAGE, GOD DEFAMER, X-CORE, INFER, DOOMAS, OBLITERATE, SUBURBAN TERRORIST a mnoho ďalších vrátane mladých nádejných spolkov scény.

Viac info na: http://gothoom.com/index5.html



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture GOTHOOM & EXTREME CORE TERROR FEST
Top