Detail info
Close

VLADIMÍR GODÁR: MATER - Iva Bittová

VLADIMÍR GODÁR: MATER - Iva Bittová

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! festival
Dátum/Date: 28.6.2012 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Bratislava

Popis/Description:

Umelecké dráhy speváčky a huslistky Ivy Bittovej a slovenského skladateľa Vladimíra Godára sa po prvýkrát preťali v roku 2000 pri spolupráci na hudbe k filmu Krajinka. Od tej doby potom ešte mnohokrát až po vznik nevšedného projektu Mater, ktorý je skladateľovou tematickou poctou žene-matke. V interpretácii Ivy Bittovej, súboru starých nástrojov Solamente naturali pod umeleckým vedením svetovo uznávaného huslistu Miloša Valenta a zboru bratislavského Konzervatória pod taktovkou Marka Štryncla vyšlo v roku 2006 CD Mater vo vydavateľstve Pavian Records a následne aj v prestížnom mníchovskom vydavateľstve ECM. V rovnakom obsadení zaznie aj na festivale Viva Musica!.
 
Zľavy/Discounts: od 6.6. 2012 nasadená 5% zľava pre držiteľov ORANGE karty (zľavu si môžete uplatniť na predajných miestach siete Ticketportal po predložení ORANGE KARTY)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture VLADIMÍR GODÁR: MATER - Iva Bittová
Top