Detail info
Close

Vražda v Bakchuse

Vražda v Bakchuse

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vražda v Bakchuse!
/ úprava Nikita Slovák /

Dátum:
05.05.2012 o 19:00h
18.05.2012 o 19:00h
Miesto predstavenia:
Vináreň Bakchus, Hlboká cesta 5, Bratislava

Po tridsiatich rokoch úspechov v Anglicku, Nemecku a Rakúsku premiérovo prichádza aj na Slovensko žáner prezývaný „Crime&Dinner“, alebo po našom ,,Vražda pri večeri“ - kríženec spoločenskej hry a detektívky. Obrovská popularita tohto žánru, desiatky videí na Youtube, státisíce nadšených divákov, ale aj renesancia kulinárskeho umenia sa pričinili o to, že už aj Slováci majú šancu, ako obrovský počet divákov na celom svete, stať sa obdivovateľmi tejto kuchársko-divadelnej lahôdky. A to exkluzívne iba vo vinárni Bakchus na Hlbokej ceste 5 v Bratislave.

Základom tejto mimoriadne interaktívnej hry, kde sa zapája do riešenia zločinu každý kto má chuť a záujem, je skvelá kuchyňa, útulné priestory pre ohraničený počet divákov, vtipná a hlavne dobrá zápletka no a samozrejme skvelí herci.

Toto všetko prináša námet anglického autora Kena Russela v nápaditej slovenskej verzii Nikitu Slováka, režiséra jazzového muzikálu Kráľovná spieva blues, hudobnej komédie Podfuk a najúspešnejšieho slovenského muzikálu v novodobej histórii Príbeh ulice.
cena: 34€

V cene vstupenky je 3-chodová večera.
Domáca kačacia terina so sladkými chilli višňami
***
Pomaly pečená teľacia hruď s voňavou plnkou,petržlenovým pyré a červenou cibuľkou alebo Steak z lososa s korenistým cícerovým šalátom, maslový jus
***
Domáci slivkový koláč s mandľami a malinovým coulis



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top