Detail info
Close

Dívčí válka

Dívčí válka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.06.2012 , o 19.00 hod.
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Ružinov, Veľká sála
Dátum/Date: 12.06.2012 , o 19.00 hod.
Miesto konania/Place of event: Dom armády Trenčín

Popis/Description:

Hrajú: Miluše Bittnerová, Jindra Kriegel, Miroslav Šimůnek, Tomáš Krejčíř, Václav Upír Krejčí, Petr Jablonsk, Veronika Nová, Dominika Kadlčková a ďalšie ...

Legendárna komédia F.R. Čecha -  Dívčí válka, ktorá výrazne omladla v novom spracovaní, úspešne ťahá po českých a moravských pódiách. Aby bolo jasné, že sa jedná o nové spracovanie má za titulom pomlčku a sebavedomú poznámku nová éra. Divadlo Artur vychádza vo svojom spracovaní z verzie originálneho súboru z 90 rokov minulého storočia a pridalo vlastné nápady a štýl. Tým sa jasne líši od dnešného poňatie súboru FR Čecha. Česká divadelná scéna má síce dve profesionálne verzie, avšak každá je iná. Pôvodne je postavená na osobnosti Ringa a na čo vsádza Divadlo Artur vo svojom poňatí, je otázka pre principála divadla Jindra Kriegla. "Vsadili sme na dravosť, energiu, radosť a krásu mladosti a na druhej strane na skúsenosti a vyhranost. Takže na javisku divák uvidí Miss Playboy, alebo jednu z piatich najkrajších dievčat sveta (Barbora Mottlová, Dominika Kadlčková). Je úžasné, že tak krásne kolegyne sú obdarené aj talentom hereckým. A pokiaľ ide o zrelosť a skúsenosti je tu Upír  rejčí. Ten je často vzhľadom k svojmu veku terčom vtipov, ale berie to z nadhľadom a dokáže nám pekn oplatiť. Do súboru zapadol skvele a je pre nás studnicou nápadov a skúseností. Nadhľad a istota je poznať z každého jeho slová, a dvojrolu vojen a Častavy si užíva."



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top