Detail info
Close

SunDance 2012 Open Air Festival

SunDance 2012 Open Air Festival

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 21.7.2012 - r.o. Domaša - Monika/Poľany
Cena/Price: 10 EUR - cena sa bude zvyšovať!

Popis/Description:
5. ročník letnej tanečnej party SunDance
s vystúpením viacerých známych DJov zo Slovenska a zahraničia. Ako headliner DJ tohto ročníka vystúpi DENIZ KOYU - známy holandský DJ a producent, ktorý sa Vám predstaví na Slovensku vôbec po prvýkrát! Deniz Koyu je horúcim talentom poslednej doby, podporovaný top DJmi ako sú Tiesto, Swedish House Mafia, Avicii alebo Fedde le Grand a Sebastian Ingrosso, ktorí ho označili za horúci talent roku 2011! Jeho hit Tung! nevynechali spomínaní DJi takmer v žiadnom sete na party a v kluboch po celom svete. Svoj posledný singel Turn It produkoval s vyššie spomenutým holanským superstar DJom Fedde le Grandom, na ktorého vydavateľstve aj vydáva svoje tracky. V neposlednom rade o jeho kvalitách svedčí aj pozvanie na tohtoročnú Sensacion v Prahe.
Tento rok Vás čaká 18 hodín kvalitnej tanečnej hudby v čase od 12:00 do 6:00 ráno. V areáli akcie bude pripravený piesočný tanečný floor, bodypainting, veľkoplošné projekcie, go-go tanečnice a nový zaujímavý sprievodný program vystupujúcich umelcov, takže sa určite už teraz môžete tešiť na nezabudnuteľnú atmosféru a skvelý zážitok!
Taktiež Vám môžeme už teraz potvrdiť stanové mestečko priamo v areáli akcie, ale o ubytovanie nie je núdza ani v blízkych hoteloch, ubytovaniach a súkromných chatách.

Viac info/More informations: TU



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top