Detail info
Close

Kubo Ursiny & Provisorium

Kubo Ursiny & Provisorium

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 7.6.2012 20:00 hod.
Miesto predstavenia: Majestic Music Club, Bratislava

     Hudobník Kubo Ursiny, syn slávneho Deža, oslovil svojich kamarátov s nápadom pripomenúť hudbu svojho otca opäť aj na koncertných pódiách. Sedem, je počet spoluhráčov, ktorí zocvičili nový playlist a priniesli naspäť na pódia legendárne Provisorium.
     „Provisorium, skupina Deža Ursinyho, momentálne zažíva reinkarnáciu. Meno Dežo Ursiny myslím netreba predstavovať , syn tohto legendárneho slovenského hudobníka sa rozhodol obnoviť jeho "značku" a oživiť otcov odkaz. Výsledok znie veľmi autenticky. Prispieva k tomu Kubov spev, nezapierajúci gény, aj výkony skupiny. Tú tvorí šesť vynikajúcich hudobníkov: klávesista Valér Miko, gitaristi Juraj Turanský a Peter Vavro, basgitarista Roman Mezei, bubeník Michal Lašán a saxofonista a flautista Marian Jaslovský – ten je druhým spojovníkom medzi otcom a synom, pretože s Dežom za jeho života hral a po jeho smrti o ňom napísal úspešnú monografiu Pevniny a vrchy (1997). Mimochodom, tretím priesečníkom je gitara Gibson The Paul, ktorá patrila Dežovi a ktorá sa po jeho smrti okľukou cez Bulharsko dostala späť ku Kubovi. Momentálne na nej hrá Juraj Turanský. Po takmer dvadsiatich rokoch budeme môcť počuť hudbu z albumov Ten istý tanec (1992), Príbeh (1994) a niekoľko starostlivo vybraných starších piesní.„
www.facebook.com/kuboursiny.provisorium
www.provisorium.ws

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top