Detail info
Close

KVALIFIKAČNÝ ZÁPAS MS 2013 HÁDZANEJ MUŽOV

KVALIFIKAČNÝ ZÁPAS MS 2013 HÁDZANEJ MUŽOV

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania akcie/ Place of event: Steel Arena, Košice
Dátum a čas/ Date and time: 9.6.2012 o 16:00 hod.
Cena/Price: od 6 EUR

Hádzanári Slovenska nastúpia 9. júna 2012 o 16.00 h v Steel Aréne proti Bielorusku  na prvý zápas II. fázy kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2013, ktoré sa budú hrať v Španielsku. Pre nového trénera Slovákov Petra Dávida to bude prvá ostrá previerka pri národnom mužstve a všetci priaznivci Slovenska veria, že dokáže nadviazať na predošlé výborné výsledky kormidelníka Zoltána Heistera. V prípade úspechu v dvojzápase proti Bielorusku (odveta je na programe 17. júna 2012 v Minsku) by slovenskí hádzanári mohli oslavovať tretí postup na svetový šampionát v rade (v Chorvátsku 2009 obsadili 10. miesto, vo Švédsku 2011 až 17. miesto).  

V roku 2011 fanúšikovia hádzanej zaplnili košickú Steel Arénu v súboji proti Čiernej Hore a po skončení zápasu mohli oslavovať s hádzanármi postup na majstrovstvá Európy 2012, ktoré sa hrali v Srbsku a Slovensko na nich obsadilo 16. miesto. Tento výnimočný zápas a silná podpora fanúšikov ostali v pamäti všetkých hráčov a preto sa opäť pri dôležitom kvalifikačnom zápase budeme tešiť na vašu priazeň a silné hlasivky.

Viac informácií o slovenských reprezentantoch a priebehu kvalifikačných bojov o MS 2013 nájdete na

www.slovakhandball.sk

Informácie pre vozičkárov



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top