Detail info
Close

FOLK-BLUES SESSION 10

FOLK-BLUES SESSION 10

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

X. ročník festivalu, účinkujú: DURA & BLUES CLUB (J. Turtev, E. Procházka, I. Tomovič), ZUZANA SUCHÁNKOVÁ & MIRO ZÁHRADNÍK, HANKA DUNDROVÁ & THE KIDS (ČR), ZVA 12:28 BAND

sobota 13.11.2010, DK Lúky, Vígľašská 1, 851 07 Bratislava, čas: 18:00, vstupné: predpredaj 3,50 euro, na mieste 5 euro.

 Jeho desiaty ročník prináša to najlepšie zo slovenskej folk-bluesovej scény i nový výrazný talent a objav českej bluesovej scény Hanku Dundrovú so súborom mimoriadneho gitaristu Víta Kopeckého a skupiny The Kids. Variabilný súbor Jura Turteva - Dura & Blues Club netreba mimoriadne predstavovať, tentoraz sa v ňom predstaví najlepší slovenský hráč na ústnu harmoniku Erich ´Boboš´ Procházka a Turtevov spoluhráč zo súboru Bluesweiser, gitarista Ivan Tomovič. Zuzka Suchánková vystúpi v komornej zostave so svojim spoluhráčom Mirom Záhradníkom a predstaví svoju zmes bluesu, soulu i jazzu. ZVA 12-28 Band sa v Bratislave predstavia po dlhšej dobe a v novej zostave, a predvedú ukážky nielen z vynikajúceho a úspešného albumu Hrubá múka, ale i tvorbu z posledných albumov Za fúzy ma poťahaj a Z ruky zobať. Môžete sa tešiť na neopakovateľný zážitok.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top