Detail info
Close

UŽ JSME DOMA A CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV

UŽ JSME DOMA A CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

14.4. 20:00 UŽ JSME DOMA
štvrtok  A CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV vstupné: predpredaj 5 €
     v deň koncertu 7 €

Už jsme doma je určite jedna z najznámějších českých skupín na svete... Počas svojej doterajšej kariéry navštívili viac ako 30 krajín. Od Ameriky, Japonska, Mexika, Ruska až po Austráliu, Tasmániu a Nový Zéland. Pravidelne koncertujú v celej Európe. V zahraničí odohrali celkovo viac ako 1000 koncertov a minulý rok oslavili 25 rokov pôsobenia na scéne.
Ani po rokoch vystupovania a nahrávania banda okolo autora a speváka Miroslava Waneka nestráca na aktuálnosti, energii a punkovej dravosti jej tak príslovečnej. Hudba UJD je už od počiatkov punkovo priamočiara, pritom však veľmi rafinovane prepracovaná po kompozičnej i textovej stránke. Živé vystúpenia navyše oplývajú nespútanou energiou.
Chór vážskych muzikantov, známy aj ako CHVM je slovenskou undergroundovou skupinou, ktorá bola v 80. rokoch lídrom trenčianskej hudobnej scény. Skupina, ktorá funguje takmer v nezmenenej zostave, ovplyvnila alternatívne skupiny akými boli aj Bez ladu a skladu. Napriek svojmu alternatívnemu charakteru má za sebou vystúpenia na najväčších slovenských festivaloch ako Bažant Pohoda, či Hodokvas. Minuly rok oslavili 30 rokov svojej existencie.
Príďte aj vy zažiť československý underground do Klubu za zrkadlom.
   



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top