Detail info
Close

MICHAL BUGALA - KRST ALBUMU Y

MICHAL BUGALA - KRST ALBUMU Y

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 26.03.2012 o 21:00h
Miesto konania/Place of event: NuSpirit Club, Bratislava
Cena/Price: 7,- Eur

Popis/Description:
Krst druhého sólového albumu špičkového slovenského gitaristu a skladateľa Michala Bugalu s názvom Y. Repertoár CD, tak ako aj na debutovom albume 1st Touch, tvoria originálne Bugalove kompozície a je rozdelené do dvoch častí: Michal Bugala Trio a Michal Bugala Group.

Trio bolo nahrávané v New Yorku spolu s o známym bubeníkom Martinom Valihororm a renomovaným americkým kontrabasistom Reubenom Rogersom, druhú časť Michal nahral s medzinárodnou jazzovou špičkou počas jesenného slovenského turné.

Michal Bugala Group : Jure Pukl (SLO) – sax, Štefan Pišta Bartuš – bass, Martin Valihora – drums, Michal Bugala – guitar

Michal Bugala debutoval albumom 1st Touch, ktorý nahral vlani v New Yorku so svetovou jazzovou elitou (Kendrick Scott, Seamus Blake, Danny Grissett) a na jeseň tohto roku pripravil pre slovenské publikum jazzovú lahôdku v podobe turné s vynimočným európskym saxofonistom Jurem Puklom, a americkou špičkovou rytmikou: Vicente Archer na kontrabas (Kenny Garrett, Nicholas Payton, Robert Glasper, Freddie Hubbard, Roy Haynes, Wynton Marsalis…) a bubeník Damion Reid, ktorý spolupracoval s umelcami ako napr. Robert Glasper, Ravi Coltrane, Meshell Ndegeocello, Cassandra Wilson, Dianne Reeves, Lauryn Hill, Angie Stone. Táto zostava zaručuje neobyčajný hudobný zážitok.

Akcia: nie je
Zľavy/Discounts: žiadne

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top