Detail info
Close

DaraRolins&DanBárta&Illustratosphere TOUR 2012.

DaraRolins&DanBárta&Illustratosphere TOUR 2012.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 25.4.2012 o 20:00h
Miesto: MINISTRY of FUN, Banská Bystrica


Dan Bárta so svojou kapelou Illustratosphere si pozval na svoje turné Daru Rolins!

Spoločne pôsobili už v dance-funkovej formácii Sexy Dancers a teraz ich môžeme vidieť opäť spolu 25.apríla 2012 v klube MINISTRY of FUN Banská Bystrica!
Tešiť sa môžeme na vybrané piesne Sexy Dancers, na duety známe i menej známe a na veľa ďaľšej muziky! Všetci zúčastnení sú nadšení zo vzájomnej spolupráce a nemôžu sa dočkať, až predvedú Dara Rolins & Dan Bárta & Illustratosphere TOUR 2012.

Ku spolupráci sa rozhodli na základe spoločného vystúpenia na Rebríky v Plzni, kde sa po rokoch opäť stretli na pódiu, zaspomínali na úspešný projekt Sexy Dancers a zistili, že majú chuť spoločne pracovať.

Na koncertoch budeme počuť piesne už spomínaných Sexy Dancers, ale v duete zaznejú aj piesne Illustratosphere, veci z repertoáru Dary Rolins či prevzatej skladby iných interpretov. Setlist bude veľmi pestrý a už teraz je jasné, že pôjde o veľkú hudobnú udalosť.

Dan Bárta k tomu dodáva: “Sám som zvedavý, a teším sa. Ten žánrový presah, ktorý v tejto zostave máme, je, málo platné, veľmi sľubný. Teším sa prenáramne. ”

VIP vstup nezahŕňa sedenie! rezervácie boxov na www.ministry.sk

virtuálna prehliadka klubu MINISTRY of FUN: http://www.panoramika.sk/firma/ministry/10539/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top