Všeobecné obchodné podmienky a pravidlá hier HOSTEL ROOM

Miesto konania: UNDEADARENA, Bratislava (Kopčianska 20)

1. Uplatnením vstupenky alebo kupónu hráč súhlasí s nasledovnými obchodnými podmienkami a dôležitými všeobecnými pravidlami hier.

2. Všetky hry sú dostupné iba pre osoby staršie 15 rokov. V opačnom prípade musí byť takáto mladšia osoba v sprievode dospelej osoby a preberá za takúto nepolnoletú osobu plnú zodpovednosť.

3. Celá aréna je prevažne kulisový priestor (nie pevnosť), prosíme hráčov aby tak k prostrediu pristupovali. Je zakázané čokolvek násilne otvárať, vylamovať, alebo poškodzovať. Pri zjavnom úmyselnom poškodení kulís, zariadenia alebo rekvizít má organizátor právo na vymáhanie škody v plnej výške. Pri nekultivovanom správaní hráčov má organizátor právo kedykoľvek hru ukončiť.

4. V prípade interakcie nami vložených živých postáv v hrách, sú prísne zakázané fyzické útoky na komparzistov. Ak Vás komparzista chytí za ruku, znamená to dolapenie hráča, hráč sa nebráni ale spolupracuje s komparzistom a riadi sa jeho pokynmi. Fyzická agresia znamená okamžité zastavenie celej hry a vylúčenie hráča z herného poľa, prípadne ukončenie celej hry ako takej.

5. Aréna sa nachádza v priestoroch starej továrne, preto považujeme za dôležité oboznámiť Vás a upozorniť na určité špecifiká ako hlavne mierne zvýšená prašnosť a nižšia teplota v zimných mesiacoch. Hráči akceptujú dané herné podmienky. Odporúčame si obliecť staršie teplé veci, u ktorých nebude prekážať prípadné drobné ušpinenie (ktoré je však bez problémov vyprateľné). V aréne je možné zapožičanie herného overalu na ochranu odevu. V určitých hrách je automatickou súčasťou hry.

6. Vzhľadom na spomínanú mierne zvýšenú prašnosť, aktivity sa neodporúčajú astmatikom a silným alergikom. V prípade že ste si vedomý uvedených diagnóz, podstupujete hru na vlastné riziko a vedomie.

7. Vzhľadom na horrorové prostredie a efekty, silne neodporúčame hry psychicky labilným osobám, osobám s neprekonateľnými fóbiami, osobám s psychiatrickými diagnózami, epyleptikom alebo enormne citlivým osobám náchylným na silne panické stavy. V opačnom prípade vstupujú osoby do arény na vlastné riziko.

8. Celá aréna je neustále monitorovaná kamerami s nočným videním a v prípade akejkolvek krízovej situácie je hra ukončovaná.

9. Hru môžu hráči kedykolvek ukončiť hlasným zvolaním „koniec“.

10. Obmedzenia továrenského priestoru žiaľ neumožňujú bezbariérový prístup, prosíme myslite na to pred kúpou vstupeniek. Priestor je dostupný iba prostredníctvom schodiska.

11. Počas hier je v celej aréne zakázané fajčiť a požívať alkoholické nápoje.

12. Počas airsoftových hier je každý hráč povinný mať neustále nasadené ochranné pomôcky určené inštruktorom (hlavne ochranné okuliare) a riadit sa pokynmi inštruktora. Zloženie určených ochranných pomôcok vykonáva hráč na vlastné riziko.

13. Počas ostatných teambuildingov a aktivít sú všetci hráči a účasntíci povinní riadiť sa pokynmi inštruktora, prípadne organizátorov.

14. V prípade akýchkoľvek technických alebo prevádzkových problémov má prevádzkovateľ UNDEADARENA.COM právo zrušiť hru pred jej začatím alebo ju ukončiť počas priebehu bez udania špecifických dôvodov. V prípade, že je hra ukončená bez zavinenia účastníkov, UNDEADARENA.COM ponúkne účastníkovm bezplatne náhradný termín alebo preplatí vsupenku hráčom v plnej výške ktorú hráči zaplatili, pričom ako pri ostatných kultúrnych a spoločenských akciách a podujatiach, bez nákladov na dopravu hráčov, ubytovanie či akékoľvek iné náklady nezahrnuté v cene vstupenky.

15. Každý hráč súhlasí so vstupom do arény na vlastné riziko.

Vstupenky a viac info o HOSTEL ROOM

Top