Detail info
Close

HOSTEL ROOM

HOSTEL ROOM

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: UNDEADARENA, Bratislava (Kopčianska 20)

Cena: 90,-€
(1 voucher/vstupenka pre: odporúčaný počet osôb 4, maximálny počet osôb 8)

Platnosť voucheru 2 mesiace od zakúpenia.

Po zakúpení voucheru je potrebné v pracovných dňoch od 09.00 - 17.00 na tel.čísle +421 919 442 928 alebo mailom na info@undeadarena.com si minimálne 72 hodín vopred nahlásiť rezerváciu na konkrétny deň a čas.

Popis:
UNDEADARENA.com je prvý tematicky zriadený team bulidingový a eventový priestor svojho druhu, ktorý okrem základnej ponuky špecificky zameraných teambuildingov a eventov, orientovaných predovšetkým na budovanie mäkkých zručností a tímovej spolupráce, poskytuje aj unikátny a silne emotívny priestor pre netradičnú zábavu a trávenie voľného času.

Celý priestor je situovaný v starej továrni v srdci Bratislavy, nasýtenej unikátnou atmosférou, koncipovaný a navrhovaný do horrorovej tématiky.

Aktuálne pripravený priestor o rozlohe 1500 m2 je rozdelený na dve veľké časti a tou je Kantína s barom a herná aréna plná tematických hrôzostrašných miestností, bludísk, rekvizít, technických gadgetov a efektov. Naše hry sú obohatené o žívé postavy (komparzistov), ktoré dodávajú aktivitám neopakovateľný adrenalínový zážitok.

HRACÍ PLÁN/INŠTRUKCIE:
Dĺžka hry: max. 120 minút
Počet hráčov: Odporúčaný počet min. 4 osoby, max do 8 osôb
Oblečenie: odporúčame pohodlné športové oblečenie, tmavú pohodlnú obuv
Iné: Všetko potrebné na vyriešenie nájdete v aréne
Vekové obmedzenie: Hra je určená pre osoby staršie ako 15 rokov
Všetky ostatné potrebné inštrukcie dostávajú hráči na mieste

Zdravotné obmedzenia: Prosíme preštudovať VOP, každý hráč účasťou na hre súhlasí s uvedenými podmienkami a prehlasuje, že je zdravotne spôsobilý absolvovať aktivitu na základe charakteristiky vo VOP.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY A PRAVIDLÁ HIER HOSTEL ROOM

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp:
Bez nároku na zľavy.
ZŤP: vzhľadom na fakt, že hra je adrenalínová a pohybová, prosime konzultovať vhodnosť aktivity telefonicky pred hrou. Prístup do priestoru žiaľ nie je možné zabezpečiť bezbarierový.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top