Jon Regen Live

Jon Regen Live
 
Dátum: 7.5.2012, 20:00h
Miesto predstavenia: Nu Spirit Bar, Medená 16

Jon Regen, newyorkská odpoveď na Jamieho Culluma, v pondelok v Nu Spirit Bare
 
Americký spevák Jon Regen sa vracia do Nu Spirit Baru, aby predstavil svoj nový album. Štyridsaťjedenročný hudobník je vyštudovaný jazzový klavirista a preto býva často porovnávaný s Jamiem Cullumom. Obratne balansuje na hranici jazzu a inteligentného popu a príjemné pesničkové melódie často okorení klavírnymi sólami, za ktoré by sa nemusel hanbiť žiaden čistokrvný jazzman.
V pondelok 7. mája bude hrať hlavne skladby z nového albumu Revolution, ktorý podľa Bloomberg News znesie porovnanie s nahrávkami veľkých hviezd ako sú Billy Joel, John Legend alebo Sting. Napokon, Stingov bývalý spoluhráč z z legendárnych the Police, Andy Summers, na albume aj hosťuje.
Album sa stretol s priaznivými recenziami a o Jonovi budeme ešte veľa počuť. V Nu Spirit Bare Jon hrať v akustickom triu spolu s P.J. Phillipsom na basgitare a bubeníkom Johnom Millerom. Kapacita tohto intímneho priestoru je limitovaná a preto organizátori odporúčajú kúpiť si lístok v predpredaji v sieti Ticketportál alebo si miesto rezervovať na 0905865566.
 
Umelcova stránka
http://www.jonregen.com/
Záznam z koncertu vo viedenskom klube Reigen
http://www.youtube.com/watch?v=kAovVoJ0er4
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Jon Regen Live

Top